Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη καλεσμένη στο «Όλα Γκουντ».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη καλεσμένη στο «Όλα Γκουντ». Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «Πάμε Πακέτο» αλλά και στα παιδιά της.

«Δύο χρόνια κάνω αγρανάπαυση και το είχα ανάγκη γιατί ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Πακέτου. Παρόλο που μου το ζητάνε από εμένα έχει ολοκληρωθεί.

Ήρθε κι ο Covid και το σύμπαν σου δίνει απαντήσεις. Πρέπει να πιάνεις τα σαφή σημάδια που υπάρχουν γύρω σου», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «Πάμε Πακέτο».

«Με τον Covid δεν μπορείς ούτε αγκαλιές, ούτε ταξίδια, ούτε κοινό. Δεν γινόταν αυτή η εκπομπή. Την ολοκλήρωσα με τον καλύτερο τρόπο και με πολλή αγάπη κι επιτυχία. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλον αυτόν τον κύκλο που έχω κάνει στην τηλεόραση.

Ήταν 14 χρόνια το Πάμε Πακέτο κι ένα χρόνο το Έχεις Γράμμα. Δεν με εγκλώβισε καθόλου. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή που έκανα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Τα παλικάρια μου είναι δύο ενήλικες που κάνουν τις ζωές τους στο εξωτερικό, είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου», δήλωσε για τα παιδιά της και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο ένας της γιος είναι σκάουτερ σε ομάδα της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στην Φέγενορντ!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα