Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς Κυπέλλου.

Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο μετά από 8 χρόνια και να επιστρέψουν στους τίτλους.

Σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι επώνυμοι φίλοι του τριφυλλιού. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που όπως έχει δηλώσει το παρελθόν είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και ανέβασε και στόρι από την πορεία των οπαδών μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο. Μαζί του ήταν και οι συνάδελφοί του Γιάννης Στάνκογλου και Αργύρης Πανταζάρας.

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή.

Ε ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στα ντου, στις πορείες, όπου μπορούσα χωνόμουν. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο. Άνθρωπος του γηπέδου. Τώρα δεν είμαι, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ