O Βασίλειος Κωστέτσος, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, βιώνει την εθνική τραγωδία των τελευταίων ημερών. Αλλά ακόμα και αυτός δεν άντεξε την συμπεριφορά πολλών από τον χώρο των media και της showbiz και ξέσπασε. Η αγανάκτηση του είναι εμφανής, μόνο που αυτή την φορά δεν πιάνει όλες τις τηλεπερσόνες, αλλά μια συγκεκριμένη ξανθιά παρουσιάστρια, που […]

O Βασίλειος Κωστέτσος, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, βιώνει την εθνική τραγωδία των τελευταίων ημερών. Αλλά ακόμα και αυτός δεν άντεξε την συμπεριφορά πολλών από τον χώρο των media και της showbiz και ξέσπασε.

Η αγανάκτηση του είναι εμφανής, μόνο που αυτή την φορά δεν πιάνει όλες τις τηλεπερσόνες, αλλά μια συγκεκριμένη ξανθιά παρουσιάστρια, που αφού ηρέμισε 2-3 ημέρες με τις φωτιές, μετά επέστρεψε στην προβολή της με πόζες στην παραλία.

Τρελή και άκρως επιτυχημένη η ατάκα του.

«Έλεος πανελογλάστρα μου! Έλεος».

Βασίλειος Κωστέτσος sports365.gr

Πρόσφατα είχε ξαναχτυπήσει 

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια οργισμένη δημοσίευση, και καλά έκανε. Τα λέμε εμείς εδώ μέρες τώρα, ότι οι γλάστρες του instagram και οι τηλεπερσόνες έχουν ξεφύγει.

Η λεζάντα της ανάρτησης του:

«Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά»

«Influencers.. TV γλάστρες.. Duck Faces.. και Μη!… Κόφτε το… Λίγη Τσίπα… Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…. Νησιά… Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Η Ελλάδα πενθεί»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ