Καμία νέα συμφωνία δεν έχει «κλειδώσει» μεταξύ ALPHA – Δέσποινα Βανδή. Παρά το γεγονός πως το κανάλι επιθυμεί μετά το τέλος του «Just the 2 of Us» να αξιοποιήσει την τραγουδίστρια σε δικό της project. Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν άριστες. Το γεγονός όμως πως δεν έχουν πέσει υπογραφές προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία […]

Καμία νέα συμφωνία δεν έχει «κλειδώσει» μεταξύ ALPHAΔέσποινα Βανδή. Παρά το γεγονός πως το κανάλι επιθυμεί μετά το τέλος του «Just the 2 of Us» να αξιοποιήσει την τραγουδίστρια σε δικό της project.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν άριστες. Το γεγονός όμως πως δεν έχουν πέσει υπογραφές προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους, βάζει -σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα»- ακόμα έναν ενδιαφερόμενο στο παιχνίδι.

Ποιος είναι αυτός? Ο λόγος για το Mega. Το «Μεγάλο Κανάλι» φέρεται να ενδιαφέρεται να εντάξει τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή του πολυαναμενόμενου «X Factor». Το σόου  θα κρατά συντροφιά στο κοινό κατά το β’ μισό της σεζόν. Η ίδια, εξάλλου, παρουσίαζε δύο χρόνια πριν το συγκεκριμένο talent show στο OPEN.

Τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη θέση του κριτή είναι ο Αντώνη Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Άννα Βίσση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ