To ζευγάρι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με το Βασίλη Μπισμπίκη. Ο έρωτας του δεν κρύβεται και οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός θέλουν να μοιραστούν και κάτι ακόμα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλει να σκηνοθετήσει ένα μούζικαλ […]

To ζευγάρι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με το Βασίλη Μπισμπίκη. Ο έρωτας του δεν κρύβεται και οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός θέλουν να μοιραστούν και κάτι ακόμα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλει να σκηνοθετήσει ένα μούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στην αγαπημένη του.

Η Δέσποινα Βανδή, έχει ανέβει στο σανίδι σε μιούζικαλ άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Η παρουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας και μέχρι πρότινος κριτή στο J2US, στις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο σύντροφός της, φουντώνουν της φήμες περί συνεργασίας. Μένει να δούμε αν εκτός από τη ζωή θα τους δούμε και μαζί στο σανίδι… Η συνεργασία του είναι δεδομένη…Μένει όμως να δούμε, αν θα είναι σε ένα καινούργιο θεατρικό έργο που θα γράψει ο Μπισμπίκης, σε κάποιο ήδη υπάρχον ή αν θα παρουσιάσει κάτι η Δέσποινα και θα είναι και ο καλός της μέσα σε αυτό..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ