Κατά καιρούς βλέπουμε ή ακούμε για διάφορες περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της λογικής. Αλλά η περίπτωση του 17χρονου Τζαν Γουάντμπαν είναι πολύ ξεχωριστή. Θαύμα της φύσης που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα. Τρομακτικά μεγάλη δύναμη που κυριολεκτικά είναι αφύσικη. Ο Τζαν Γουάντμαν είναι πολύ διαφορετικός νέος αφού ο 17χρονος Βρετανός […]

Κατά καιρούς βλέπουμε ή ακούμε για διάφορες περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της λογικής. Αλλά η περίπτωση του 17χρονου Τζαν Γουάντμπαν είναι πολύ ξεχωριστή. Θαύμα της φύσης που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα. Τρομακτικά μεγάλη δύναμη που κυριολεκτικά είναι αφύσικη.

Ο Τζαν Γουάντμαν είναι πολύ διαφορετικός νέος αφού ο 17χρονος Βρετανός με την τρομακτική μυϊκή του δύναμη είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση.

Ο νεαρός Τζαν που ζυγίζει 104 κιλά, και πίνει 14 λίτρα γάλα εβδομαδιαίως, έχει σαν σκοπό να ασχοληθεί σε επαγγελαμτικό επίπεδο με τα βάρη.

Εχει ξεκινήσει να γυμνάζεται φουλ σε καθημερινό επίπεδο, κάνει τις σπουδές του σε κολέγιο, και ζει με την οικογένεια του.

«Θα έλεγα πως το μεγαλύτερο βάρος είναι το φορτηγό οκτώ τόνων που τράβηξα. Όμως, το πιο περήφανο βάρος μου ήταν τα 180 κιλά της λίθινης μπάλας που σήκωσα» παραδέχεται ο ίδιος.

Ο πατέρας του είναι έκπληκτος με την τεράστια δύναμη του γιου του και ομολογεί πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια δύναμη σε 17χρονο, και το περίεργο της υπόθεσης όπως είπε ότι ένα χρόνο πριν «η δύναμή του ήταν απλώς γελοία».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ