Ο Μίκα Ααριτάλο ανήκει στην κατηγορία ποδοσφαιριστών που έχουν λατρευτεί από τους μυημένους στο Footbal Manager. Λόγω της εξέλιξής του σε συγκεκριμένες εκδόσεις του παιχνιδιού. Με την καριέρα του στην πραγματικότητα να είναι δυσανάλογη αυτής στο παιχνίδι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 36χρονος Φινλανδός επιθετικός, μίλησε για την τρέλα που βίωσε από τους φαν του Football Manager. «Έπαιξα […]

Ο Μίκα Ααριτάλο ανήκει στην κατηγορία ποδοσφαιριστών που έχουν λατρευτεί από τους μυημένους στο Footbal Manager.

Λόγω της εξέλιξής του σε συγκεκριμένες εκδόσεις του παιχνιδιού. Με την καριέρα του στην πραγματικότητα να είναι δυσανάλογη αυτής στο παιχνίδι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 36χρονος Φινλανδός επιθετικός, μίλησε για την τρέλα που βίωσε από τους φαν του Football Manager.

«Έπαιξα αρκετά τις πρώτες εκδόσεις του παιχνιδιού. Κάθε φορά που ξεκινούσα νέο save, με αγόραζα στην ομάδα που πήγαινα αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω θρύλος του παιχνιδιού. Όμως ήταν τότε που άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα στο Facebook από όλη την Ευρώπη. Στην αρχή είπα «τι γίνεται;». Μου έστειλαν μήνυμα μέχρι και πριν από λίγο καιρό… Πολλοί μου ζητάνε τη φανέλα μου, αλλά δεν έχω τόσες πολλές. Μου λένε ότι είμαι ένας θρύλος. Είναι ωραίο και ταυτόχρονα παράξενο συναίσθημα…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ