Το πιο OMG παιχνίδι έρχεται στον Alpha! Special ημέρα πρεμιέρας το Σάββατο 5 Μαρτίου

Το νέο τηλεπαιχνίδι Total Blackout ήρθε για να μείνει. Ο κόσμος θα δει σε λίγο καιρό αρκετές εκπλήξεις και εντυπωσιακά σκηνικά. Μαζί φυσικά με αγαπητά πρόσωπα της showbizz.

Το πιο OMG παιχνίδι έρχεται στον Alpha! Special ημέρα πρεμιέρας το Σάββατο 5 Μαρτίου

Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι!

Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο!

Είσαι έτοιμος;

Το πιο αστείο παιχνίδι της τηλεόρασης έρχεται στον Alpha πιο OMG και διασκεδαστικό από ποτέ!

Στην παρουσίαση, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, Αναστάσιος Ράμμος μας δίνει μια υπόσχεση: Αν έχεις τις μαύρες σου, το «Total Blackout» θα σου φτιάξει τη διάθεση!

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο. 

Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, ο παρουσιαστής υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 3.000€.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής θα απολαύσουμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη, την Άννα και την Τέα Πρέλεβιτς και τον Θανάση Πασσά με την Ελένη Βουλγαράκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ