Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Όλα τα ονόματα περνούν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Όλα τα ονόματα περνούν τις τελευταίες ημέρες

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις.  Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καΙ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Eros Ramazzotti και αρκετοί ακόμα.

Χθες σας είπαμε για το ροζ σκάνδαλο με τον Λόρις Κάριους. Σήμερα έχουμε ένα ακόμα γνωστό ποδοσφαιριστή να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού. Ο Marcos Llorente τώρα που δεν έχει πλέον υποχρεώσεις πήρε το αίσθημα του και να το μέλι στην παραλία.

Αλλά δεν θα έμενε το μπάσκετ πίσω. Έστειλε δυνατό εκπρόσωπο και μάλιστα τον καλύτερο.

Ο τρελιάρης Τζέιμς Χάρντεν βρίσκεται στο νησί και ο θεός να βάλει το χέρι του. Που θα πήγαινε πρώτα να πάρει μια τζούρα από Μύκονο;

Πρώτη στάση λοιπόν ήταν το Scorpios στην Παράγκα, που του έδωσε και κατάλαβε και βρήκαν και οι θαυμαστές του να τραβήξουν μαζί του selfies.

Είδαμε και τον πρώην «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο.

james harden sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик