Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλοί λόγοι, που οδηγούν τους αεροσυνοδούς να κατεβάσουν επιβάτες. Αυτό που συνέβη, όμως, σε αεροπλάνο της United Airlines είναι πρωτοφανές. Ένας επιβάτης αποφάσισε αντί για μάσκα να βάλει στο πρόσωπο του ένα… κόκκινο στρινγκ. Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο για απογείωση από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα. Οι αεροσυνοδοί, όμως, εντόπισαν έναν […]

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλοί λόγοι, που οδηγούν τους αεροσυνοδούς να κατεβάσουν επιβάτες. Αυτό που συνέβη, όμως, σε αεροπλάνο της United Airlines είναι πρωτοφανές. Ένας επιβάτης αποφάσισε αντί για μάσκα να βάλει στο πρόσωπο του ένα… κόκκινο στρινγκ.

Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο για απογείωση από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα. Οι αεροσυνοδοί, όμως, εντόπισαν έναν επιβάτη, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Όχι, όμως, μόνο αυτό. Στη θέση της μάσκας αποφάσισε να βάλει ένα στρινγκ!

Όπως μετέδωσε το NBC2, ο 38χρονος μ΄αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει την αντίθεση του στον κανονισμό της υποχρεωτικής μάσκας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι παράλογο το μέτρο της μάσκας, καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης την αφαιρείς για να φας ή να πιεις, αλλά αναγκάζεσαι στο υπόλοιπο να τη φοράς κανονικά.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου τον ενημέρωσε ότι αν επιμείνει να μην φοράει μάσκα και στη θέση της το στρινγκ, τότε θα πρέπει να κατέβει. Ύστερα από συζητήσεις, τελικά ο 38χρονος σηκώθηκε και αποχώρησε από το αεροπλάνο. Ο ίδιος δήλωσε μετά: «Σε αυτή τη χώρα, η κάθε αλλαγή προκλήθηκε από συνηθισμένους ανθρώπους. Η Ρόζα Παρκς δεν ήταν διάσημη. Άλλαξε τον ρου της ιστορίας».

Η United Airlines εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Ο πελάτης δεν τηρούσε τον ομοσπονδιακό κανονισμό περί χρήσης μάσκας και ευγνωμονούμε το πλήρωμά μας που αντιμετώπισε το πρόβλημα στο έδαφος, πριν από την απογείωση, αποτρέποντας μια πιθανή αναταραχή κατά τη διάρκεια της πτήσης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν