Το μουσικό show που καθιέρωσε μεγάλους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής έρχεται στο Μεγάλο Κανάλι. Το X- Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια. Σύντομα θα ξεκινήσει από το MEGA. Πότε; Στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θα παίζει χωρίς αντίπαλο Όπως βγήκε […]

Το μουσικό show που καθιέρωσε μεγάλους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής έρχεται στο Μεγάλο Κανάλι.

Το X- Factor ψάχνει αυτόν που έχει τον παράγοντα X, το star quality και παίζεται σε 80 χώρες τα τελευταία 17 χρόνια.

Σύντομα θα ξεκινήσει από το MEGA.

Πότε; Στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θα παίζει χωρίς αντίπαλο

Όπως βγήκε στην πιάτσα τα ονόματα για την κριτική επιτροπή που έχει κλείσει το Μεγάλο Κανάλι είναι ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Θα είναι οι δύο από την τετράδα των κριτών. Αλλά και οι άλλοι δύο κριτές θα κάνουν μεγάλο γκελ στον κόσμο.

Τώρα για την θέση της παρουσιάστριας θα δούμε την Μαρία Μπεκατώρου.

Επίσης να περιμένουμε ένα πλατό σκέτη τρέλα. Θα είναι πολύ προχωρημένη κατάσταση. Ο πρόεδρος πληρώνει καλά.

Τι δήλωσαν οι συντελεστές

Ο Κώστας Σούσουλας, Chief Content Officer, MEGA, δήλωσε:

«Η χαρά μας που το “X Factor” θα ενταχθεί στο πρόγραμμά μας είναι μεγάλη. Πρόκειται για ένα σόου που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο της μουσικής.

Κι αυτό καθιστά την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Θεωρώ πως στη νέα του διαδρομή θα ενθουσιάσει τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές».

Η Anahita Kheder, EVP EMEA formats & licensing, Fremantle International, ανέφερε:

«Το “X Factor” είναι ένα συναρπαστικό format που βοήθησε ερμηνευτές σε όλο τον κόσμο να ξεδιπλώσουν το μουσικό ταλέντο τους και καθιέρωσε παγκόσμιους αστέρες.

Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε με το MEGA και είμαστε βέβαιοι ότι το “X Factor” θα συνεχίσει να ψυχαγωγεί το κοινό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο».

Η Abi Doyle, VP International Productions, Syco Entertainment, σημείωσε:

«Η επιτυχία των καλλιτεχνών που αναδείχθηκαν από το “X Factor” δεν συγκρίνεται με άλλο τηλεοπτικό, μουσικό πρόγραμμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το σόου θα μεταδοθεί από το MEGA και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας».

Το μακροβιότερο μουσικό format δεν έχει περιορισμούς, είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα είδη, σε σόλο ερμηνείες ή σε μπάντες. Επίσης, οι ερμηνευτές δεν είναι οι μόνοι που διαγωνίζονται. Στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι κριτές, οι οποίοι «μάχονται» μεταξύ τους στην αναζήτηση του καλύτερου διαγωνιζόμενου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ