tv stars – Πανδημία, πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, ο ένας καύσωνας μετά τον άλλον και δεν έχει μπει ακόμη Αύγουστος, αδέλφια μου… Αυτό δεν είναι επικαιρότητα, οι 7 πληγές του Φαραώ είναι, χωρίς την απελευθέρωση του «Λαού του Ισραήλ» για λύτρωση και χωρίς καν, Πάσχα για «πέρασμα» στην απελευθέρωση. Βασικά, χωρίς καν «Φαραώ» για να ξέρουμε […]

 tv stars – Πανδημία, πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, ο ένας καύσωνας μετά τον άλλον και δεν έχει μπει ακόμη Αύγουστος, αδέλφια μου… Αυτό δεν είναι επικαιρότητα, οι 7 πληγές του Φαραώ είναι, χωρίς την απελευθέρωση του «Λαού του Ισραήλ» για λύτρωση και χωρίς καν, Πάσχα για «πέρασμα» στην απελευθέρωση. Βασικά, χωρίς καν «Φαραώ» για να ξέρουμε τίνος τις αμαρτίες πληρώνουμε. (Δημοσίευμα του ΟΚ)

Απ’ την άλλη, αν πιστεύετε σ’ αυτά η αλήθεια είναι πως έχουμε κατουρήσει στη θάλασσα, ως Ελλαδίτες (ενοικιαστές του συγκεκριμένου κομματιού γης) για να το βρούμε στο αλάτι… Φόνοι, βιασμοί, παιδεραστίες, αιμομιξίες, γυναικοκτονίες και παντού διχόνοια και μανούρα… Ε, πολύ θέλει το σύμπαν να συντονιστεί στη φάση μας και να μας τα επιστρέψει; Σκοτώνει ο άλλος μια φώκια με ψαροντούφεκο. Ένα άκακο πλάσμα που τη μουσούδα του να δεις μόνο, δε σου πάει καρδιά ούτε να του φωνάξεις.

_tv stars sports365.gr (1)

Δεν είναι θέμα φιλόζωων συναισθημάτων, αφορά το πώς διαχειρίζεσαι την υπεροχή σου. Γιατί αυτό επεκτείνεται και στην κοινωνία, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους αδύναμους ή σε ό,τι θεωρείς διαφορετικό από σένα που «φέρεις το δαχτυλίδι συνέχισης του αγίου γένους σου», όποιο κι αν θεωρείς ότι είναι αυτό. Αρμενίζουμε καιρό στραβά, λοιπόν και ο γυαλός, απλά, στράβωσε για να προσαρμοστεί…

Αν γουστάρετε, την «αγοράζετε» αυτήν τη θεωρία, αδέλφια μου. Αν πάλι σας θυμίζει λίγο τα Σόδομα και τα Γόμορρα της Παλαιάς Διαθήκης, το προσπερνούμε όπως η Μαλέσκου τους συνεργάτες της που δεν ευχαρίστησε ποτέ στην τελευταία τους, εκπομπή, βγάζουμε μια σέλφι με μαγιό και #γιόλο, μαγιόλο δηλαδή…

(Πλάκα πλάκα, θα βάραγε τιλτ σε «κομπλεξικόμετρο» τελευταίας τεχνολογίας να μην αναγνωρίσει κάποιος την εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης κριτικής. Α, όλα κι όλα: Τα σύκα, σύκα…)

Παρόλα αυτά, θα κουμπώσω κομματάρα Thank You από την Dido αφιερωμένο στον Μάνο, τον Παναγιώτη, τη Μάρτζη, τον Βασίλη, ακόμη και τον Χάρη Γιακουμάτο που προστέθηκε κατόπιν στην παρέα του «Love It» να το ακούσουν, τουλάχιστον, τα παιδιά αφιερωμένο απ’ τα Fake News και ξεκινάμε…

Μαύρος ο Αντετοκούνμπο, πλούσιος ο Τσιτσιπάς, φιλοκυβερνητική η Σάκκαρη, αλαζονική η Κορακάκη, παραπονιάρης ο Πετρούνιας, κόλωσε ο Γκιώνης… Ρε, τι έχουμε πάθει με τους πρωταθλητές μας; Αυτοί μας έφταιξαν; Ψήνεστε τώρα να τσακωθούμε για τα πολιτικά-ταξικά-φυλετικά-κοινωνικά και θα την πληρώσουν τα παιδιά που μας εκπροσωπούν διεθνώς; Ποιον να στέλναμε, δηλαδή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να είμαστε ευχαριστημένοι; Τον Στέφανο τον Πιτσίνιαγκα του House of Fame; Μήπως να στέλναμε τον Ντάφυ να μας πει και ποιος έκανε σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό;

Μοιάζει να είναι συνέχεια του σημερινού προλόγου μας, αλλά κι εδώ μανούρα – σε αθλητές, των οποίων το παράδειγμα, εξ ορισμού μας ενώνει. Ρε, μπας και είναι η ζέστη; Μήπως που νιώσαμε ότι άργησε η δικαιοσύνη αρκετά άβολα, στην υπόθεση Φιλιππίδη; Μήπως φταίει η μακρά καραντίνα και η ανασφάλεια που προκαλεί στις ζωές μας αυτός ο κωλο-ιός και οι μεταλλάξεις του; «Ανοιγόκλεισαν», ως και τη Μύκονο – «Μοντέλο Μυκόνου», το είπαν… Επί Πα.Σο.Κ. όταν ακούγαμε «μοντέλο Μυκόνου» σκεφτόμασταν τη Φιλίππα Μάθιους. Μήπως φταίει που έχουμε 2021, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες, Tokyo ‘20 και φρικάρουμε; Το ότι η Τσελέμπριτυ-Land δέχεται επίθεση από 16χρονους χάκερ; Μας λείπει το σεξ; Τα χρήματα; Η Ελένη απ’ την τηλεόραση; Μια αγκαλιά; Τι να πω…

Μα τώρα, να τσακωθούμε για το αν έβγαλε/έβαλε/κάλυψε/σιδέρωσε το εθνόσημο την ώρα που αγωνιζόταν, ο Τσιτσιπάς; Την Ελλάδα δεν εκπροσωπεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Άρα, το εθνόσημο το έχει στην καρδιά. Τίνος νύφη είναι η Σάκκαρη, λες κι εσύ θα την προικίσεις και γιατί ζήτησε 100.000 κόσμο για υποδοχή στο αεροδρόμιο ο πρωταθλητής ΝBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να σκεφτεί την υγεία των ανθρώπων σε καιρό πανδημίας… ??‍♂️ Αλήθεια τώρα, στους ΚουΚου για πιο σημαντικό λόγο τσακώθηκαν και δε θα ξαναμιλήσουν και ποτέ.

Κόφτε ‘κει χάμου ένα καρπούζι παγωμένο, αδέλφια μου, βάλτε ΕΡΤ και απολαύστε ενωμένοι την προσπάθεια των αθλητών μας. Κι αν δεν τους «δείξει» η κρατική τηλεόραση πάλι, μαζευτείτε γύρω απ’ το ραδιόφωνο και ζήστε το έτσι, προπολεμικά. Μόνο μην τσακώνεστε… Και κάντε υπομονή, το Σορβάιβο 5 έρχεται να μας καθηλώσει για άλλο ένα δημιουργικό εξαμηνάκι. ??

Έστω ότι δεν έχει ορμήξει ολάκερη η τηλεόραση στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν που ξεκινά αρχές Σεπτεμβρίου (πλάκα πλάκα, όσο κάτσαμε όλοι μαζί για καλοκαιρινές διακοπές, παίζει να ήταν το Πάσχα του Μουτσινά). Ας προσποιηθούμε ότι δεν αποδρούν οι αξιότεροι των νέων δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, ο ένας μετά τον άλλον αφήνοντας πίσω τους παλιούς και τα «βύσματα» (καλή συνέχεια στον Γιώργο Ευγενίδη και την Μάνια Αλιβιζάτου). Έστω, ότι ο Κατσούλης δε θα είναι πανελίστ στην εκπομπή της Μαλέσκου… Ας προσποιηθούμε, στην τελική, ότι στο «Καλοκαίρι #Not» δεν κάνουν υπομονή κάθε καταραμένο λεπτό που περνάει – καυγαδίζοντας για ανύπαρκτους λόγους στον «αέρα» σαν τον σκύλο με τη γάτα – προσδοκώντας να περάσει ο εφιάλτης για να εξασφαλίσουν τη δουλειά τους, οι άνθρωποι και τον χειμώνα.

_tv stars sports365.gr (1)

Προσπερνώντας τα παραπάνω, θέλετε να μάθετε τι διακοπές σας προτείνουν τα #FakeNews να κάνετε, ανάλογα με τον παρουσιαστή που προτιμάτε; Θέλετε δε θέλετε θα το διαβάσετε, γιατί το γράφω με 42 βαθμούς ντάλα και θα σέβεστε.

Ελένη Μενεγάκη

Αν η αγαπημένη σας παρουσιάστρια είναι η Ελένη, ξεχάστε διακοπές. Η εκπομπή ετοιμάζεται, στην Άνδρο επικρατεί αναβρασμός (μπορεί και όχι) και όλη η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς για να περνάτε καλά κάθε μέρα ξεχωριστά. Άρα, θα συμπαρασταθείτε. Δε θα κατεβάζω εγώ ιδέες να γελάτε τα μεσημέρια σας κι εσείς θα τρώτε μπουγάτσα και μίλκο. Εδώ, Αθήνα, μαζί μου. Δε φεύγει κανείς. Θα μου συμπαρασταθείτε, αδέλφια μου, γιατί ξέρετε: Απ’ τα Άχλα στη …σάχλα, ένας Ουγγαρέζος δρόμος είναι ??‍♂️

Ιωάννα Μαλέσκου

Αν η αγαπημένη σας παρουσιάστρια είναι η Ιωάννα θα πάτε διακοπές Ύδρα Μπιτς, αλλά θα κάνετε ότι έρχεστε χρόνια, όπως ο Ανδρέας Τεπενδρής στην ταινία. Θα χαιρετάτε τους σερβιτόρους στις ταβέρνες με τα μικρά τους, ονόματα, θα έχετε «στέκι» για ποτό σα να πηγαίνατε σεζόν και θα καλείτε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να φάτε όλοι μαζί με την παρέα σας, σα να είναι κολλητός. Αν γνωρίσετε τοπικούς παραγωγούς και παράγοντες της περιοχής να τους δείξετε ότι ήρθατε για να αλλάξετε το Ύδρα Μπιτς κι ας έχετε κλείσει 4 μέρες διαμονή. Αν σας πει κανένας κουβέντα, πείτε πως δεν ασχολείστε, αλλά απαντήστε του, τελικά. Καλά να περάσετε.

Φαίη Σκορδά

Αν αγαπάτε τη Φαίη θα πάτε Χαλκιδική, γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει και αούα. Διακοπές μόνο με κολλητούς, γιατί μόνο αυτοί σας ξέρουν και αντέχουν να κοιμάστε στο τραπέζι, να ρίχνετε όλη τη χωριάτικη στο παρεό, να ξεχνάτε κινητά, τάμπλετ, τους φακούς επαφής και τα κλειδιά, ΠΑΝΤΟΥ. Για την ακρίβεια διακοπές για εσάς σημαίνει τρώω ένα φαγητό, κάνω μια βουτιά και την υπόλοιπη μέρα ψάχνω πού ξέχασα το μυαλό μου το ίδιο. Καλά να περάσετε.

Κατερίνα Καινούργιου

Οπουδήποτε, αρκεί να είναι με τον άνθρωπό σας. Οι υπόλοιποι να πάμε να σκάψουμε ένα λάκο στην άμμο να πέσουμε μέσα να φάμε και πρόστιμο που τον σκάψαμε. Ε μα..

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν σας αρέσει η Σταματίνα πρέπει να πάτε οικογενειακές διακοπές στο Τολό. Όλοι μαζί, το πρωί μπάνιο και γιαρμάς στην παραλία (οι γονείς, Καμπάρι), μεσημέρι ταβέρνα για μπριζόλα χοιρινή, πατάτες τηγανιτές, βλήτα και τυροκαυτερή, απόγευμα UNO με τα παιδιά, μπάνιο απαλό και βράδυ με καρπούζι, φέτα και κερί σιτρονέλα για το κουνούπι στο μεγάλο τραπέζι της βεράντας, ξυπόλητοι…

Ελεονώρα Μελέτη

Νομίζω δε χρειάζεται να γράψω πολλά εδώ… Τήνος που έχει αέρα, κερί για το σερφ, κιθάρα, Άμστελ και «Άι της Αγάπης Μαχαιριά» γύρω από μια φωτιά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Αν σας αρέσει η Σίσσυ ως παρουσιάστρια τότε θέλετε διακοπές με μπούγιο. Δεν έχει σημασία το πού, αρκεί να χωράμε. Θέλετε να έρθουν αδέλφια, ξαδέλφια, ο μπακούρης κουμπάρος, η κοντή κολλητή, το ζευγάρι-χαρά της ζωής που ο «έτσι» δεν την παντρεύεται όμως, παιδιά, σκυλιά, η γυναίκα με το μούσι και δυο νάνοι. Όλοι οι καλοί χωράνε, οπότε καλύτερα να διαλέξετε ένα ξενοδοχείο ολινκλούσιβ για να έχουν και να τρώνε οι «όλοι».

Ναταλία Γερμανού

Αν γουστάρετε Ναταλία, αράξτε. Βιβλίο, αιώρα, συζητήσεις και «Μη μου τους κύκλους τάραττε…» Δεν ενοχλείτε στις διακοπές σου, γιατί είστε κάτι σαν έπιπλο παραλίας, σαν γκράφιτι στην ομπρέλα, άρα και όποιος σας ενοχλήσει θα τονε πάρει ο διάολος. Πάτε Αμοργό και «σαπίστε».

Κατερίνα Καραβάτου

Αν σας αρέσει η Κατερίνα είστε για κατάνυξη φέτος το καλοκαίρι. Προτείνω Πάτμο – το ιερό νησί, ή ακόμη και Ιεροσόλυμα στο «Τείχος των Δακρύων» να «τα μπήξεις» με την ησυχία σας. Όχι επειδή συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά έτσι, για το γούρι. Το κλάμα είναι το φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο του φετινού καλοκαιριού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν σας αρέσει η Ηλιάνα ως παρουσιάστρια γουστάρετε την «αλητεία» και όχι το βόλεμα στις διακοπές σας. Θα πρότεινα Ίο, μπαράκια τουριστο-φοιτητικά με 2 κοκτέηλ και 1 σφηνάκι: 11€. Κάθε μέρα σ’ άλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια, μηχανάρα να βρωμάει διχρονίλα και αγκαλιά στην πλάτη του γκόμενου-φρι ράιντερ «Τζώνη Καλημέρη των Φτωχών». Κουράστηκα λίγο, αλλά εσείς να περάσετε καλά φεύγοντας και σβήνοντας προς το ηλιοβασίλεμα.

Μαρία Μπεκατώρου

Κεφαλλονιά, ή Σύρος – Διακοπές με σόγια. Όλοι μια οικογένεια και αν δε μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι για όλους, τρώμε σπίτι με κιθαρίτσα και το «Δίχτυ» από Ρε μαντζόρε. Πλάκα πλάκα, ένα βιβλίο, μια καντάδα και γέλιο τρανταχτό είναι οι διακοπές που θα σας ξεκουράσουν στην περίπτωση που είστε τύπος «Μαρία Μπεκατώρου». Έφυγες…

Κωσταντίνα Σπυροπούλου

Όσοι γουστάρετε Κουήν Ντίνα, τι αγχώνεστε; Αφού καλεσμένοι θα πάτε, γαμάτα θα περάσετε.

Κουιζάρα

Και φύγαμε για την Κουιζάρα μας, αδέλφια μου…

Ποιος παρουσιαστής τσακώθηκε ήδη με συνεργάτη του, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν; Όχι εγώ, παιδιά – αλήθεια. ??‍♂️?

Ζούμε απ’ τις πιο περίεργες μέρες, αδέλφια μου. Μη νομίζετε, κι εγώ τα χάλια μου έχω… Να αγαπάτε τους εαυτούς σας, το περιβάλλον και τα ζώα του και να έχετε το νου σας στον διπλανό σας. Την ώρα που μπορείτε να διαλέξετε το καλό απ’ το κακό, πάρτε μια ανάσα και κάντε το πρώτο. Εγώ έτσι έκανα αυτήν την εβδομάδα και ένιωσα ήρεμος…

Το μίσος, ακόμη κι αν προέρχεται από το αίσθημα ότι κάποιος σε αδίκησε αποτελεί δηλητήριο που κατατρώει εσένα και το σώμα σου. Δεν αξίζει-δε ΣΟΥ αξίζει. Κάνε το καλό, ή πες το και ρίχ’ το στο γυαλό. Δε μπορεί: Αν ενωθούν πολλά καλά, θα αλλάξει η φάση. Καλή συνέχεια και κλείνουμε με τραγουδάρα καλοκαιρινή, «Pa Pa Pa» από Desce Pro Play (Mc Zaac, Anitta, Tyga).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик