Επιτέλους η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στο αιώνιο ερώτημα που καίει τους πάντες. Μετράει άραγε το μέγεθος; Πιο συγκεκριμένα η ποπ σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και  κλήθηκε να απαντήσει σε πιπεράτες ερωτήσεις. Όπως για παράδειγμα αν έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της. Όπως ανέφερε: «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. […]

Επιτέλους η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στο αιώνιο ερώτημα που καίει τους πάντες.

Μετράει άραγε το μέγεθος;

Πιο συγκεκριμένα η ποπ σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και  κλήθηκε να απαντήσει σε πιπεράτες ερωτήσεις. Όπως για παράδειγμα αν έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της.

Όπως ανέφερε:

«Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;.

Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι».

Στην απάντηση που έδωσε βέβαια για το …αιώνιο ερώτημα ήταν πιο διαλλακτική:

«Να το σκεφτώ. Κάτσε λίγο, να το σκεφτώ. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι. Είναι η αλήθεια. Το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν ο άλλος σε έχει τρελάνει εγκεφαλικά τότε. Αν ο άλλος, όμως, δεν έχει ούτε αυτό ούτε και τα άλλα, το μέγεθος μετράει».

Οπότε όπως καταλάβαμε το μέγεθος μετράει. Απλά το είπε λίγο ευγενικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик