Η Δέσποινα Βανδή στο ταξίδι της επιστροφής από τη Ρώμη με τον ηΒασίλη Μπισμπίκ έδειξε ενοχλημένη μόλις είδε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο να την “βομβαρδίζουν” με ερωτήσεις. Βέβαια… Κάποις ώρες πιο μετά η τραγουδίστρια πήγε στο «Just the two of us» και εκεί ο Νίκος Κοκλώνης της αφιέρωσε ένα τραγούδι όλο νόημα με εκείνη να […]

Η Δέσποινα Βανδή στο ταξίδι της επιστροφής από τη Ρώμη με τον ηΒασίλη Μπισμπίκ έδειξε ενοχλημένη μόλις είδε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο να την “βομβαρδίζουν” με ερωτήσεις.

Βέβαια…

Κάποις ώρες πιο μετά η τραγουδίστρια πήγε στο «Just the two of us» και εκεί ο Νίκος Κοκλώνης της αφιέρωσε ένα τραγούδι όλο νόημα με εκείνη να χαμογελάει πονηρά.

Στην εκπομπή«Mega Καλημέρα» δεν δίστασαν να σχολιάσουν αυτή την απότομη αλλαγή στάσης.

Μάλιστα έδειξαν και εκείνοι με την σειρά τους ενοχλημένοι. Περνώντας στην αντεπίθεση.

«Δεν γίνεται το βράδυ στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης να σου βάζει το amore amore και εσύ γελάς. Kαι χαίρεσαι και όταν σε ρωτάει μία συνάδελφος στο αεροδρόμιο να λες δεν πας καλά», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Εκείνη τη στιγμή έδειξαν αιφνιδιασμένοι, αλλά έχω την αίσθηση ότι η απάντηση της Δέσποινας ήταν χιουμοριστική. Ήταν πολύ έξυπνος ο τρόπος για να σπάσει ο πάγος. Από την άλλη, αναρωτιέμαι από τη στιγμή που έχει παίξει θέμα ότι αναχωρούν για Ρώμη, δεν υπήρχε κάποιος να τους ενημερώσει;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η τρολιά του Κοκλώνη

Το σχόλιο στο Mega

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ