Το νέο State of Play του PlayStation έκλεισε την αυλαία του με μια gameplay παρουσίαση του άκρως αναμενόμενου indie τίτλου Little Devil Inside. Αναλυτικότερα, η ομάδα ανάπτυξης Neostream έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα trailer τεσσάρων λεπτών, το οποίο απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από gameplay πλάνα και μάλιστα έχει και σχολιασμό από τους developers. Αυτό παρουσιάζει […]

Το νέο State of Play του PlayStation έκλεισε την αυλαία του με μια gameplay παρουσίαση του άκρως αναμενόμενου indie τίτλου Little Devil Inside.

Αναλυτικότερα, η ομάδα ανάπτυξης Neostream έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα trailer τεσσάρων λεπτών, το οποίο απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από gameplay πλάνα και μάλιστα έχει και σχολιασμό από τους developers. Αυτό παρουσιάζει διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Οπως η εξερεύνηση, η αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες και οι survival μηχανισμοί, ωστόσο εστιάζει στο ταξίδι στον ιδιαίτερο κόσμο του. Για μια χορταστική ματιά στην εμπειρία, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε και το νέο πλαίσιο κυκλοφορίας του τίτλου. Συγκεκριμένα, το Little Devil Inside αναμένεται πλέον εντός του 2022 για PS5, PS4, και PC. Αργότερα ο τίτλος θα καταφθάσει και στις Xbox κονσόλες και το Nintendo Switch.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ