Ποιοι δεν πήραν το «οκ» από τον Τούρκο παραγωγό; Μπορεί αυτή τη στιγμή να παρακολουθούμε το Survivor 4, το οποίο ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως το All Star Survivor που συζητιέται από πέρυσι φαίνεται πως ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι είναι οι παίκτες που θα δώσουν το […]

Ποιοι δεν πήραν το «οκ» από τον Τούρκο παραγωγό;

Μπορεί αυτή τη στιγμή να παρακολουθούμε το Survivor 4, το οποίο ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως το All Star Survivor που συζητιέται από πέρυσι φαίνεται πως ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι είναι οι παίκτες που θα δώσουν το «οκ» και θα εμφανιστούν σε αυτό το 2022 που θα προβληθεί στις οθόνες μας, ξέρουμε όμως ποιοι είναι αυτοί που δεν θα πάνε.

Θυμάσαι όταν πριν από τρία χρόνια και λίγο μετά το Survivor του 2017 που ο Ant1 ξεκίνησε να προβάλει το Nomads; Τότε για εκείνο το reality επιβίωσης το κανάλι προσέλκυσε αρκετούς παίκτες από το Survivor που είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Βέβαια τότε ο παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, είχε δώσει μια «εντολή» και αυτή ήταν και αρκετά αυστηρή.

Όποιος θα συμμετείχε στο Nomads αυτόματα θα αποκλειόταν από το All Star Survivor που κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτή που αψήφησαν την εντολή και με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο δήλωσαν συμμετοχή στο reality του Ant1. Αν θυμάσαι ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες από το Survivor του 2017 τότε ξέρεις ή έστω μπορείς να φανταστείς ποιοι είναι αυτοί που δεν θα πάρουν και το «οκ» για το All Star.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (aka Ντάνο) στο All Star, αλλά αυτοί που σίγουρα δεν θα εμφανιστούν σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Ορέστης Τσάνγκ. Για να δούμε θα αλλάξει κάτι μέχρι του χρόνου;

Πηγή: queen.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι