Σε μια εντελώς αναπάντεχη ανακοίνωση έγινε γνωστό πως το A Quiet Place. Tο διάσημο franchise ταινιών τρόμου που έσπασε τα ταμεία γίνεται βιντεοπαιχνίδι. Την ανάπτυξη ανέλαβε η Saber Interactive. Mαζί με τις iLLOGIKA και EP1T0ME. Kαι δεν διευκρινίζεται τίποτα άλλο σχετικά με το τι είδους παιχνίδι θα είναι ή σε ποια προοπτική θα παίζεται. Από […]

Σε μια εντελώς αναπάντεχη ανακοίνωση έγινε γνωστό πως το A Quiet Place. Tο διάσημο franchise ταινιών τρόμου που έσπασε τα ταμεία γίνεται βιντεοπαιχνίδι. Την ανάπτυξη ανέλαβε η Saber Interactive. Mαζί με τις iLLOGIKA και EP1T0ME. Kαι δεν διευκρινίζεται τίποτα άλλο σχετικά με το τι είδους παιχνίδι θα είναι ή σε ποια προοπτική θα παίζεται.

Από την επίσημη ιστοσελίδα βλέπουμε μόνο το λογότυπό του. Kαι πως το βιντεοπαιχνίδι θα “αποδώσει την εμπειρία μιας νέας ανείπωτας ιστορίας επιβίωσης εντός του σύμπαντος του A Quiet Place”.

Επομένως δε θα επαναλάβει την ιστορία των A Quiet Place και A Quiet Place: Part 2. Oπότε αυτό ίσως και αν είναι θετικό. Στην επίσημη ανακοίνωση η iLLOGIKA ανέφερε

“Το πρώτο επίσημο βιντεοπαιχνίδι εντός του σύμπαντος του A Quiet Place θα παραδώσει μια αυθεντική ιστορία και gameplay που θα πιάνει το σασπενς, το συναίσθημα και το δράμα για τα οποία οι ταινίες έγιναν γνωστές.”

Για την ιστορία η iLLOGIKA βασίζεται στο Μόντρεαλ του Καναδά και στελεχώνεται από ταλέντα των Rainbow Six και Far Cry παιχνιδιών, ενώ η Saber Interactive ενεργεί ως εκδότρια εταιρία στην προκειμένη.

Ούτε έγιναν γνωστές οι πλατφόρμες, παρά μόνο ότι έρχεται εντός του 2022, επομένως ίσως να μη μεσολαβήσει πολύς καιρός μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ