Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.  Αλλά τώρα τελευταία όχι μόνο σύννεφα, αλλά καταιγίδες είναι πάνω από το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι η σχέση τους μας τελείωσε, και ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ζει σε διαφορετικό σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία είχαν παγώσει […]

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.  Αλλά τώρα τελευταία όχι μόνο σύννεφα, αλλά καταιγίδες είναι πάνω από το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι η σχέση τους μας τελείωσε, και ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ζει σε διαφορετικό σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία είχαν παγώσει τις κοινές τους εμφανίσεις και υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες λέγεται ότι το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να χωρίσουν προσωρινά για κάποιο διάστημα και να είναι χωριστά.  Έτσι ώστε να δουν τι συμβαίνει και να αποφασίσουν με ψυχραιμία το καλύτερο και για τους δυο τους.

Αλλά αν σπάσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει θα πούμε εμείς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ