Αν έχετε κανονίσει κάτι για τον άλλο μήνα ακυρώστε το. Το Netflix μας έχει “φτιάξει” για τα καλά. Πολλές παραγωγές και επιστροφές των αγαπημένων μας σειρών τον Μήνα Δεκέμβριο. La Casa De Papel – 5ος Κύκλος (Φινάλε) Η Συμμορία προσπαθεί να μαζέψει κυριολεκτικά τα κομμάτια της εντός της Τράπεζας της Ισπανίας, μετά και την απώλεια […]

Αν έχετε κανονίσει κάτι για τον άλλο μήνα ακυρώστε το. Το Netflix μας έχει “φτιάξει” για τα καλά. Πολλές παραγωγές και επιστροφές των αγαπημένων μας σειρών τον Μήνα Δεκέμβριο.

La Casa De Papel – 5ος Κύκλος (Φινάλε)

Η Συμμορία προσπαθεί να μαζέψει κυριολεκτικά τα κομμάτια της εντός της Τράπεζας της Ισπανίας, μετά και την απώλεια ενός ακόμη μέλους της. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για όλους και ετοιμάζονται για την απέλπιδα προσπάθειά τους να ελευθερωθούν. Ο Καθηγητής του Alvaro Morte, όμως που ήταν knockout στο Vol. 1, φαίνεται εδώ να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο εντός των τειχών της Τράπεζας και ίσως τελικά η ελπίδα να πεθάνει τελευταία.

Το τι θα ακολουθήσει μόνο τα πέντε τελευταία επεισόδια θα μας το αποκαλύψουν…

The Power of the Dog

Από τις πιο σημαντικές ταινίες αυτού του μήνα, το The Power of the Dog (Η Εξουσία του Σκύλου) έρχεται την 1η του Δεκεμβρίου στο Netflix και αποτελεί μια φεστιβαλική πρόταση από την υπηρεσία. Εδώ, το πρωταγωνιστικό κουαρτέτο απαρτίζουν οι Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons και Kodi Smit-McPhee, με το στόρι να εξιστορεί το πως η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού.

Cobra Kai 4η σεζόν

Ποιες εκπλήξεις αναμένεται να επιφυλάσει το θρυλικό τουρνουά καράτε τώρα που το ban της Cobra Kai έληξε και θα μπορέσει να διαγωνιστεί; Οι μοίρα φαίνεται πως θα φέρει τα dojo των Eagle Fang και Miyagi-Do σε σύγκρουση.

Η νέα σεζόν θα έρθει με νέα πρόσωπα και νέες συμμαχίες στις 31 Δεκεμβρίου. Στο cast του Cobra Kai συμμετέχουν οι: Ralph Macchio (Daniel LaRusso), William Zabka (Johnny Lawrence), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Martin Cove (John Kreese), Peyton List (Tory Schwarber), and Vanessa Rubio (Carmen Diaz). Οι Dallas Dupree Young και Oona O’Brien αποτελούν τις νέες προσθήκες αυτής της σεζόν μαζί με τον Thomas Ian Griffith που επιστρέφει στο ρόλο του αδίστακτου Terry Silver, ενός εκ των βασικών κακών του The Karate Kid Part III.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ