Η Βασιλική Μιλλούση ήταν γνωστή για τις αθλητικές τις ικανότητες, αλλά φέτος κλέβει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της στον χορό. Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο. Το Dancing with the Stars, […]

Η Βασιλική Μιλλούση ήταν γνωστή για τις αθλητικές τις ικανότητες, αλλά φέτος κλέβει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της στον χορό.

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Την Κυριακή είδαμε to 8o live για το «Dancing with the Stars» και τα ζευγάρια, μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Η Ελληνίδα αθλήτρια στο 8ο live του DWTS ήταν εντυπωσιακή και αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ τους πραγματοποίησαν μία εκτέλεσαν άψογα μία χορογραφία samba και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η Έλληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εκθαμβωτική και έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του DWTS. Τα σχόλια, που απέσπασε το ζευγάρι, ήταν άκρως αποθεωτικά, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ατάκα της Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του σόου σημείωσε ότι η καρδιά της χτυπά πολύ δυνατά, κάθε φορά που τους βλέπει να χορεύουν.

«Έχεις προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό, έχεις μυήσει τόσα νέα κορίτσια στην ενόργανη. Έίσαι εξαιρετική, εμένα όλη η παρουσία σου εδώ με συγκινεί, κάθε φορά η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που χορεύεις, είσαι υπέροχη», σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα