«Φωτιά» θα πάρουν φέτος τα μπουζούκια της Αθήνας. Καθώς οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας αίρονται. Ο κόσμος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά μουσικά σχήματα. Η Καίτη Γαρμπή θα μοιραστεί την σκηνή με τον Χρήστο Μενιδιάτη στην Αυτοκίνηση. Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης θα μονοπωλήσει στο Lido. Μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος θα εμφανιστεί […]

«Φωτιά» θα πάρουν φέτος τα μπουζούκια της Αθήνας. Καθώς οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας αίρονται. Ο κόσμος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά μουσικά σχήματα.

Η Καίτη Γαρμπή θα μοιραστεί την σκηνή με τον Χρήστο Μενιδιάτη στην Αυτοκίνηση. Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης θα μονοπωλήσει στο Lido.

Μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος θα εμφανιστεί με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη στο Estate, ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Γιώργο Λιβάνη στο Κέντρο Αθηνών, ο Στέλιος Ρόκκος με την Πάολα στο Φωταέριο.

Επίσης, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ζόζεφιν, ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νίκο Μακρόπουλο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα και η Άντζελα Δημητρίου με τον Ηλία Βρεττό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик