Η επιτυχημένη ταινία Τhe Bachelor επιστρέφει με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές αλλά και με πρόσωπα έκπληξη. Την είδηση έδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. The Bachelor 4 επιστρέφει «H ταινία που την τελευταία πενταετία κάνει θραύση στις μεγάλες οθόνες, επιστρέφει και όχι μόνο αυτό, αλλά επιστρέφει με ένα καστ που δεν το έχουμε ξαναδεί… Πάντα οι πρωταγωνιστές ήταν μια […]

 Η επιτυχημένη ταινία Τhe Bachelor επιστρέφει με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές αλλά και με πρόσωπα έκπληξη. Την είδηση έδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

The Bachelor 4 επιστρέφει

«H ταινία που την τελευταία πενταετία κάνει θραύση στις μεγάλες οθόνες, επιστρέφει και όχι μόνο αυτό, αλλά επιστρέφει με ένα καστ που δεν το έχουμε ξαναδεί… Πάντα οι πρωταγωνιστές ήταν μια τετράδα της συμφοράς. Ήταν ο Απόστολος Τότσικας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Νίκος Βουριλιώτης»

«Στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της ταινίας δεν ήταν πλέον ο Τότσικας, αλλά ήταν ο Μελέτης Ηλίας. Ενώ τώρα στο Bachelor 4 το οποίο ξεκινά γυρίσματα σε 2-3 εβδομάδες, θα είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ενώ επιστρέφει και ο κύριος Τότσικας».

Η Ταραμπάνκο σε ρόλο έκπληξη

Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor, αλλά και την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο. Μιλάμε για το τέταρτο μέρος της ταινίας Bachleor που πρόκειται να την δούμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για τον ρόλο της στην ταινία, κάτι που θα γίνει σύντομα, αλλά η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φρόντισε να μας δώσει το νέο.

“Ξεχάστε ό,τι ξέρετε, το τέταρτο είναι το καλύτερο”

Το Survivor, το Bachelor 4 που πρωταγωνιστεί και η νέα σειρά που θα συμμετάσχει!

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί μέσα στο Δεκέμβριο του 2021, και αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία των προηγούμενων.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι