Έχουμε δει διάφορα περίεργα οχήματα, αλλά κατι τέτοιο ποτέ. Ένα φορτηγό, που κάνει τα υπόλοιπα φορτηγά να δείχνουν νάνοι μπροστά του. Το κατασκεύασε η General Motors για να χρησιμοποιηθεί από χειριστές ορυχείων άνθρακα. Ο Τιτάνας ήταν το μεγαλύτερο στη σειρά Terex 33 φορτηγών εκτός δρόμου.  Που περιλάμβαναν επίσης τα 33-03, 33-05, 33-07, 33-09, 33-11 και […]

Έχουμε δει διάφορα περίεργα οχήματα, αλλά κατι τέτοιο ποτέ. Ένα φορτηγό, που κάνει τα υπόλοιπα φορτηγά να δείχνουν νάνοι μπροστά του.

Το κατασκεύασε η General Motors για να χρησιμοποιηθεί από χειριστές ορυχείων άνθρακα.

Ο Τιτάνας ήταν το μεγαλύτερο στη σειρά Terex 33 φορτηγών εκτός δρόμου.  Που περιλάμβαναν επίσης τα 33-03, 33-05, 33-07, 33-09, 33-11 και 33-15.

Το Titan συν αρμολογήθηκε στο εργοστάσιο συναρμολόγησης του τμήματος Diesel της General Motors στο Λονδίνο. Αλλά και στο Οντάριο του Καναδά το 1973. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τον Οκτώβριο του 1974 στο Αμερικανικό Συνέδριο Μεταλλείων στο Λας Βέγκας.

Η GM προέβλεψε ότι όταν ο Τιτάν εισήλθε σε κανονική παραγωγή, θα κόστιζε περίπου 1,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 1976. Ή 7 εκατομμύρια δολάρια σήμερα. Ωστόσο, το Titan δεν μπήκε ποτέ σε κανονική παραγωγή.

Η παγκόσμια αγορά άνθρακα αμβλύνθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Αποτέλεσμα τα ανθρακωρυχεία να μειώσουν την παραγωγή για να εξοικονομήσουν χρήματα και αγόραζαν μικρότερα φορτηγά!

Έτσι το πρωτότυπο ήταν η μόνη μονάδα που συναρμολογήθηκε ποτέ!

Είναι πραγματικός τιτάνας όμως και στο viral Βίντεο θα το καμαρώσετε πραγματικά!

Πηγή: Nasosblog.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ