Πολλά ήταν τα σενάρια, που ακούστηκαν σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή (17/12) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του για το 2021. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2022. Όπως φαίνεται η προβολή της εκπομπής θα συνεχιστεί από τον ΣΚΑΪ και δεν θα υπάρξει αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Μετά τον […]

Πολλά ήταν τα σενάρια, που ακούστηκαν σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή (17/12) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του για το 2021. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2022. Όπως φαίνεται η προβολή της εκπομπής θα συνεχιστεί από τον ΣΚΑΪ και δεν θα υπάρξει αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

Μετά τον αποχαιρετισμό του Νίκου Μουτσινά κυκλοφόρησαν φήμες για μη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ. Οι δύο πλευρές βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συνεργασία τους, η οποία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Έτσι και αλλιώς ο παρουσιαστής δεσμεύεται γι ακόμη έναν χρόνο με το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως ανέφερε η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική Βάνια, στο Happy Day: «Ο Νίκος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, οπότε συνεχίζω μαζί του. Η Βάνια είναι πάντα μαζί του. Δεν ξέρω πως σχολιάζει ο καθένας τον Νίκο αλλά σε αυτό που κάνει είναι μοναδικός».

Μ΄αυτόν τον τρόπο μπήκε τέλος στα σενάρια, που κυκλοφορούσαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν