Παρελθόν από το δυναμικό του Sport FΜ αποτελεί ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Βεργής όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. Ο Βέργης ήταν επί σειρά ετών από τα «δυνατά ονόματα» του σταθμού και ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη. Με την εκπομπή «Αντεπίθεση» στο ίδιο μήκος κύματος με την «Φουλ Επίθεση» που είχε για πολλά χρόνια στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. […]

Παρελθόν από το δυναμικό του Sport FΜ αποτελεί ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Βεργής όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Βέργης ήταν επί σειρά ετών από τα «δυνατά ονόματα» του σταθμού και ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη. Με την εκπομπή «Αντεπίθεση» στο ίδιο μήκος κύματος με την «Φουλ Επίθεση» που είχε για πολλά χρόνια στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Όπως μπορείτε να δείτε, όμως, το όνομα του έμπειρου δημοσιογράφου δεν περιλαμβάνεται πλέον στο πρόγραμμα του Σταθμού.

Την εκπομπή τη συνεχίζει μόνος του ο Βάιος Τσούτσικας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον Βασίλη Βέργη κοινοποιήθηκε με εξώδικο η λύση της συνεργασίας, την Παρασκευή (12/11) το βράδυ!

Το «γιατί» είναι κάτι που μόνο οι δύο πλευρές γνωρίζουν. Απ’ εκεί και πέρα, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίσει τις αναλύσεις του στο SDNA που είναι από τους βασικούς σχολιαστές. Και φυσικά στη διεύθυνση της καθημερινής εφημερίδας LIVE SPORT.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик