Η τεκίλα έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη βότκα σύμφωνα με την ετήσια εθνικού βεληνεκούς έκθεση του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly. Επίσης, μεγάλη άνοδος αναμένεται να καταγραφεί στις πωλήσεις βιοτεχνικής μπύρας. Αλλά, και στα ποτά με τα ποτά με έγχυση κάνναβης και CBD. Η τεκίλα απειλεί την πρωτοκαθεδρία της βότκας στον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών. […]

Η τεκίλα έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη βότκα σύμφωνα με την ετήσια εθνικού βεληνεκούς έκθεση του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly. Επίσης, μεγάλη άνοδος αναμένεται να καταγραφεί στις πωλήσεις βιοτεχνικής μπύρας. Αλλά, και στα ποτά με τα ποτά με έγχυση κάνναβης και CBD.

Η τεκίλα απειλεί την πρωτοκαθεδρία της βότκας στον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών. Το γνωστό αλκοολούχο ποτό κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές, όπως αναφέρει νέα έρευνα του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly.

Πρόκειται για την τρίτη ετήσια μελέτη σε εθνικό επίπεδο που διεξήγαγε η Drizly και η οποία μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα. Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από πάνω από 500 Αμερικανούς λιανοπωλητές αλκοόλ τον Νοέμβριο του 2021, σε συνδυασμό με τα ετήσια στοιχεία πωλήσεων από της ίδιας της εταιρείας.

Η πρόβλεψη για το 2022 αναφέρει ότι μπορεί να είναι και η χρονιά της τεκίλας. Σχεδόν το 80% των εμπόρων λιανικής που απάντησαν, ισχυρίζονται ότι σχεδιάζουν να έχουν περισσότερα αποθέματα τεκίλας το επόμενο έτος,. Η πρόθεση αυτή αντικατοπτρίζει τις τάσεις των πωλήσεων και στον Drizly, όπου το μερίδιο της τεκίλας αυξήθηκε κατά 13% τα τελευταία χρόνια, ενώ το μερίδιο της βότκας μειώθηκε κατά 2%.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ