Ένας δωδεκάχρονος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει μια από τις δυνατές συλλογές στο ποδόσφαιρο. Αν και Άγγλος έχει στην συλλογή όλα τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα κατασκευασμένα από Lego. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο ταλέντο του και τον αρκετό χρόνο εξαιτίας της καραντίνας. Ο Τζό Μπράιαντ έχει τρομερό ταλέντο, αφού κατασκευάζει τα γήπεδα του […]

Ένας δωδεκάχρονος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει μια από τις δυνατές συλλογές στο ποδόσφαιρο. Αν και Άγγλος έχει στην συλλογή όλα τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα κατασκευασμένα από Lego. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο ταλέντο του και τον αρκετό χρόνο εξαιτίας της καραντίνας.

Ο Τζό Μπράιαντ έχει τρομερό ταλέντο, αφού κατασκευάζει τα γήπεδα του Γερμανικό ποδοσφαίρου (Μπουντεσλίγκα) με μεγάλη λεπτομέρεια. Η αγάπη του για το Γερμανικό ποδόσφαιρο προήλθε από διακοπές με την οικογένεια του στην Τουρκία που παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.

Η συλλογή του περιέχει μέχρι τώρα 12 γήπεδα αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι επειδή ζει στην Αγγλία και δεν έχει επισκεφτεί όλα αυτά τα γήπεδα. Αν και πριν το lockdown κατάφερε και είδε από κοντά μερικά από αυτά. 

«Ζητώ από τους οπαδούς ή το κλαμπ φωτογραφίες εάν δεν έχω επισκεφτεί ήδη το γήπεδο. Και μετά από αυτές τις φωτογραφίες, θα προσπαθήσω να φτιάξω το γήπεδο από το Lego» (NPR’s Weekend Edition).

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του τα γήπεδα του χρειάζονται περίπου 5,000 – 6,000 τουβλάκια. Αν και είχε και τις άτυχες στιγμές του, αφού το γήπεδο της Άουγκσμπουργκ το έσπασε η μητέρα του κατά λάθος με την ηλεκτρική της σκούπα!!!

Κάποιοι σύλλογοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν το γήπεδο που αφορά την ομάδα τους για να τα βάλουν στον μουσειακό τους χώρος ή για τους χώρους VIP. Κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον μικρό Τζo που είπε:

«Αυτό είναι τέλειο για μένα γιατί σημαίνει ότι θα μείνουν για πάντα και όλοι θα τα βλέπουν».

Το τελευταίο διάστημα ο Τζο έχει αποκτήσει δημοσιότητα και δέχτηκε πρόταση να κατασκευάσει γήπεδα στην Αμερική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ