Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι. όπως λένε οι πληροφορίες μας και […]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας.

Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι. όπως λένε οι πληροφορίες μας και για αυτήν την χρονιά. Γιατί μπορεί στα νούμερα να μην τα πήγε καλά “Το Πρωινό” αλλά από έσοδα μέσω των χορηγών τα πήγε μια χαρά, και στην τελική το κανάλι τι θέλει; Χρήμα!

Τα ξαναβρήκαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Πρόσφατα λοιπόν η Σκορδά χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο. Το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να ξαναζεστάνουν την σχέση τους, η Φαίη λοιπόν ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της την κεράτωνε με νεαρή δημοσιογράφο και μπήκαν οι τίτλοι τέλους στην σχέση τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ξεχωριστές διακοπές μαζί με τα παιδιά, και μόνη της κάνει διακοπές η Φαίη Σκορδα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική.  Μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη. Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα. Έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.

Η ίδια είχε την ανάγκη  να απομονωθεί και να ξεκουραστεί κάνοντας ινκόγκνιτο διακοπές.

Αλλά η είδηση που προκαλεί ΣΟΚ, είναι ότι βρίσκονται σε φάση επανασύνδεσης.

Μετά που χώρισαν είναι καλοί φίλοι, και φυσικά πολύ καλοί γονείς. Μάλιστα μένουν πολύ κοντά στην Βούλα και εδώ είναι η είδηση.

Ετοιμάζονται να μείνουν μαζί;

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το περιοδικό Yes Star Magazine, ξεκινάνε και πάλι να τα βρουν και να ξαναγίνουν οικογένεια.

Σύμφωνα με τις φήμες, αποφάσισαν να πουλήσουν και τα δύο σπίτια τους και να αγοράσουνε από κοινού ένα νέο σπίτι και να συνεχίσουν τη ζωή τους όλοι μαζί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού, η πώληση αφορά το τριώροφο σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτός άλλωστε είχε εξοφλήσει και το δάνειο για την αγορά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα φιλικό τους πρόσωπο δηλώνει:

“Θέλουν να αγοράσουν έναν νέο σπίτι στο οποίο θα μπουν μόλις παντρευτούν ξανά.»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ