Η χρονιά που μας άφησε σίγουρα θα την θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια, αφού είχαμε την νέα τάξη πραγμάτων στην ζωή μας με τον κορονοιό. Η εταιρεία παραγωγής ταινιών Finos Film ετοίμασε ένα απίστευτο βίντεο με πολύ χιούμορ και αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο το 2020. Η εταιρεία παραγωγής των πλέον θρυλικών ελληνικών ταινιών […]

Η χρονιά που μας άφησε σίγουρα θα την θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια, αφού είχαμε την νέα τάξη πραγμάτων στην ζωή μας με τον κορονοιό. Η εταιρεία παραγωγής ταινιών Finos Film ετοίμασε ένα απίστευτο βίντεο με πολύ χιούμορ και αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο το 2020.

Η εταιρεία παραγωγής των πλέον θρυλικών ελληνικών ταινιών με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού είπε το δικό της ξεχωριστό «αντίο» στο 2020 εστιάζονται στην πανδημία του κορωνοϊού. 

Με ένα βίντεο ενός λεπτού η Finos Film, πραγματοποίησε την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και σημαδεύτηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της Φίνος Φίλμς που αντικατοπτρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ