Μετά τη νίκη τους στην Eurovision, οι Maneskin απέσπασαν και το βραβείο Mtv Εma ως καλύτερο ροκ συγκρότημα. Στη Βουδαπέστη κατέκτησαν το βραβείο για την κατηγορία Best Rock και όπως γράφει ο ιταλικός τύπος «βρίσκονται, πλέον, στην κορυφή του κόσμου». Είναι η πρώτη φορά που ένα ιταλικό συγκρότημα είναι υποψήφιο. Kαι κερδίζει διεθνές βραβείο στα […]

Μετά τη νίκη τους στην Eurovision, οι Maneskin απέσπασαν και το βραβείο Mtv Εma ως καλύτερο ροκ συγκρότημα.

Στη Βουδαπέστη κατέκτησαν το βραβείο για την κατηγορία Best Rock και όπως γράφει ο ιταλικός τύπος «βρίσκονται, πλέον, στην κορυφή του κόσμου». Είναι η πρώτη φορά που ένα ιταλικό συγκρότημα είναι υποψήφιο. Kαι κερδίζει διεθνές βραβείο στα Ema.

Έπειτα από την νίκη στο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο, τον θρίαμβο στον διαγωνισμό της Eurovision. Tην έναρξη της συναυλίας των Rolling Stones στις Ηνωμένες Πολιτείες, η νέα αυτή διάκριση γεμίζει με ικανοποίηση τους τέσσερις νέους καλλιτέχνες από την Ρώμη: τον Νταμιάνο, την Βικτόρια, τον Τόμας και τον Ήθαν.

«Ευχαριστούμε το κοινό μας και όσους μας στηρίζουν στην δουλειά μας. Σήμερα θέλουμε να πούμε σε όσους μας έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ, ότι είχαν λάθος», δήλωσε ο Νταμιάνο στην απονομή του βραβείου.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ