Από τους παλιότερους διαγωνισμούς ομορφιάς είναι τα Πελοποννησιακά καλλιστεία που έχουν φτάσει τα 31 χρόνια ζωής. Σε πείσμα όλων όσων τα έχουν στην δεύτερη κατηγορία και τα θεωρούν γραφικά, ή παρακμή, και ότι άλλο έχουμε ακούσει συνεχίζουν. Χθες έγινε ο 31ος διαγωνισμός ομορφιάς, μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας, με τις οδηγίες του χορογράφου Θεόδωρου Τσαγανού […]

Από τους παλιότερους διαγωνισμούς ομορφιάς είναι τα Πελοποννησιακά καλλιστεία που έχουν φτάσει τα 31 χρόνια ζωής. Σε πείσμα όλων όσων τα έχουν στην δεύτερη κατηγορία και τα θεωρούν γραφικά, ή παρακμή, και ότι άλλο έχουμε ακούσει συνεχίζουν.

Χθες έγινε ο 31ος διαγωνισμός ομορφιάς, μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας, με τις οδηγίες του χορογράφου Θεόδωρου Τσαγανού και του φωτογράφου Νίκου Ζαχαρόπουλου. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Λάκη Γαβαλά στην επιτροπή των καλλιστείων.

Ας θυμηθούμε ορισμένες αξιόλογες παρουσίες που ξεχώρισαν μέχρι τώρα στην διοργάνωση.

Ρωξάνη Παναγούλια, Κατερίνα Τράκα, Αννα Μαρία Νικολοπούλου, Αντζελα Ευριπίδη, Φαίη Γεωργακοπούλου, Αννα Καραγιανοπούλου, Νάνση Τζουλάκη. Αλλά και οι Μαίρη Βεργέτη, Κατερίνα Καριώτου, Εύα Λάσκαρη, Αναστασία Μητροπούλου, Μανταλένα Εργάτη, Γιώτα Κουράκου, Νίκη Περιστέρη και Ρία Αντωνίου.

Ποιες είναι οι φετινές νικήτριες;

Star Πελοπόννησος: Μαρία Χολίδου

Miss Πελοπόννησος: Βασιλική Μανωλάκη

Μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο παραλιακό Club Cocoon (Λουτράκι). Είδαμε όλες τις διαγωνιζόμενες, τους ανθρώπους του διαγωνισμού, και πάρα πολλοί φίλοι που διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Πελοποννησιακά Καλλιστεία

Πελοποννησιακά Καλλιστεία

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο