Ο άντρας πρέπει να έχει μπυροκοιλιά – Για σένα που το σώμα σου ίσως δεν είναι το δυνατό σου σημείο σημείο σου έχουμε τους έξι σοβαρούς λόγους για τους οποίους ο άντρας πρέπει να έχει μπυροκοιλιά. Σίγουρα ένας άντρας που αδιαφορεί για το τι λένε οι άλλοι για το σώμα του δείχνε ότι έχει αυτοπεποίθηση. […]

Ο άντρας πρέπει να έχει μπυροκοιλιά – Για σένα που το σώμα σου ίσως δεν είναι το δυνατό σου σημείο σημείο σου έχουμε τους έξι σοβαρούς λόγους για τους οποίους ο άντρας πρέπει να έχει μπυροκοιλιά.

  • Σίγουρα ένας άντρας που αδιαφορεί για το τι λένε οι άλλοι για το σώμα του δείχνε ότι έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά του σημεία και δεν χρειάζεται να κεντρίσει τον ενδιαφέρον με το γραμμωμένο κορμί του. Βγες λοιπόν στην παραλία χωρίς κανένα ενδοιασμό με το κεφάλι, αλλά και την κοιλιά φυσικά, ψηλά.
  • Δεν Δείχνει στερημένος. Είναι από τα πρώτα στοιχεία που καταλαβαίνουμε για έναν άντρα με κοιλίτσα. Του αρέσει το φαγητό και δεν το στερείται τρώγοντας πρασινάδες στον ατμό.
  • Αποτελεί μαξιλάρι για την κοπέλα σου. Ναι καλά άκουσες. Τι καλύτερο από μία αγκαλιά στη σύντροφο σου με το κεφάλι της να κάθεται στην μαλακή κοιλιά σου. Πίστεψέ μας θα της αρέσει.
  • Η κοιλιά σου και αν δεν το πιστεύεις σου προσθέτει κουλτούρα. Θα δώσεις σίγουρα την εντύπωση ότι δεν αναλώνεσαι σε γυμναστήρια μόνο και μόνο για την γυμνή σέλφι της ημέρα. Είσαι ένα κουλτουριάρης που ασχολείται με το πνεύμα του. Ένα όνομα είναι αρκετό. Σταμάτης Κραουνάκης.
  • Δεν δημιουργεί ανασφάλεια στην σύντροφό σου. Υποστηρίζοντας το σώμα σου όπως και να είναι και χωρίς να δίνεις τόση μεγάλη σημασία την κάνεις νια νιώθει άνετα και για το δικό της. Δε μπαίνει στην διαδικασία να κάνει δεύτερες σκέψεις αν της αρέσεις ή όχι.
  • Και τέλος θα είσαι αξιέπαινος αν αρχίσεις δίαιτα. Η μπυροκοιλιά σου με την σταδιακή απουσία της θα σε ανταμείψει. όλοι θα παραδεχτούν με θετικά σχόλια την προσπάθεια σου.

MPIROKOILIA

Ένα μεγάλο βήμα για το body diversity!

Η έρευνα που δικαιώνει εκείνους που… τα ‘χουν τα κιλάκια τους, οι οποίοι προτιμώνται από τους καλογυμνασμένους!

Οι άνδρες σαν κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα, λέει ο σοφός λαός. Μάλιστα, πολλές γυναίκες εκφράζουν την εκτίμησή τους προς αυτό το είδος των ανδρών, με τα κάποια παραπάνω κιλάκια!

Μπορεί οι καλογυμνασμένοι να τραβούν την προσοχή, με το καλοσχηματισμένο σώμα που διαθέτουν, όμως ήρθε η έρευνα που σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα.

Το 75% που συμμετείχε στην εν λόγω έρευνα (πραγματοποιήθηκε από το dating.com), ανέφερε πως προτιμά το απαλό και στρογγυλό ανδρικό σωματότυπο, σε σχέση με εκείνο του καλογυμνασμένου.

Οι άνδρες με… κοιλίτσα (Dad Bod), ως όρος, έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του 2010, ώστε να «επικρίνει» τους καλογυμνασμένους που είχαν σώματα-παραλίας. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι με κοιλίτσα, δέχονταν body shaming επειδή εμφανίζονται στο διαδίκτυο έτσι.

Στην εν λόγω έρευνα λοιπόν, συμμετείχαν περίπου 2.000 άτομα και έγινε γνωστό πως το 20% των ερωτηθέντων ισχυρίστηκε πως ο σωματότυπος δεν έχει μεγάλη σημασία, όταν έρχεται η ώρα της εύρεσης συντρόφου.

Μόλις στο 15% ανήκει ένας σωματότυπος όπως του Ken ή της Barbie. Η αντιπρόεδρος της dating ιστοσελίδας, Μαρία Σάλιβαν είπε τα εξής:

«Τα καλογυμνασμένα σώματα φαντάζουν ως ιδανικά για να προσελκύσεις έναν σύντροφο, ωστόσο οι χρήστες του Dating.com απέδειξαν πως αυτό δε συμβαίνει πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ρομάντσο στην πραγματική ζωή».

Εκείνη συνέχισε: «Οι ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν την τάση να προωθούν το «Barbie and Ken» σωματότυπο, δίνοντας στους ανθρώπους την ιδέα ότι χρειάζεται να μοιάζουν όπως εκείνοι για να βρουν το ταίρι τους. Είμαστε την ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό δε λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο».

Σίγουρα, το body diversity είναι ένα πρωταγωνιστικό και φλέγον θέμα στη μόδα. Το περασμένο έτος, το brand εσωρούχων της Ριάνα, παρουσίασε το πρώτο plus size ανδρικό μοντέλο.

Φυσικά, κι ως κοινωνία πρέπει άπαντες να συμβάλλουμε σε αυτό, καθώς το plus size γενικότερα δεν εκπροσωπείται. Και στις γυναίκες, αλλά και -κυρίως- στους άνδρες! Όπως επίσης είναι αρκετά λυπηρό, να υπάρχει εν έτει 2021, το body shaming.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι