Συνατσάκη- Στρατής: Ο έρωτας δεν κρύβεται πια! Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν και επίσημα οι πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και το Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν είχαν απαντήσει στις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι από την άνοιξη κιόλας. Και όταν ο Ίαν ήταν παίκτης του Your […]

Συνατσάκη- Στρατής: Ο έρωτας δεν κρύβεται πια! Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν και επίσημα οι πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και το Ίαν Στρατή.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν είχαν απαντήσει στις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι από την άνοιξη κιόλας. Και όταν ο Ίαν ήταν παίκτης του Your Face Sounds Familiar All Star,  η Μαίρη δεν έχανε επεισόδιο από το σόου μεταμφιέσεων.

Τελικά, τα δύο νέα παιδιά αποφάσισαν να μην κρύβονται και να μην κρύβουν και τον έρωτά τους. Έκαναν κοινή εμφάνιση μαζί στο Θέατρο Άλσος. Και στην παράσταση Πάμε γι’ άλλα του Τάκη Ζαχαράτου στην οποία συμμετέχει και η Άντζελα Δημητρίου.

Ίαν και Μαίρη έκατσαν μαζί, έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και δεν ανησυχούσαν καθόλου για τα βλέμματα του κόσμου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ