Η σειρά «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία.

Η σειρά «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία! Η πολύ επιτυχημένη κωμωδία του MEGA δια χειρός των ειδικών στο να προσφέρουν άφθονο γέλιο, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου οδεύει προς το τέλος.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το φινάλε. Όλα ξεκίνησαν με ψέμα. Το ένα έφερε το άλλο και τη μία παρεξήγηση μετά την άλλη. Ε δεν ήρθε η στιγμή να λάμψει η αλήθεια;

‘Ετσι σκέφτηκαν οι δημιουργοί της σειράς και όλες οι αλήθειες θα αποκαλυφθούν. Λυκούργος και τη Πένη που ξεκίνησαν το ψέμα με τους συμπεθέρους τους, τους απελάσουν ενώ παράλληλα έχουμε τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα. Όλα αυτά μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνωμοσιών.

Έχουμε και συνέχεια…Τί νομίζατε; Η πίεση της Λίζας να συντομεύσουν το γάμο τους είναι πια αφόρητη, έχουμε την εξομολόγηση της Πωλίνας στην Πένη που της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη με το λόρδο. Όλα αυτά οδηγούν σε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου.

Ένας ένας οι πρωταγωνιστές της σειράς «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα ξεκινήσουν τους αλληλοεκβιασμούς και τις εξομολογήσεις. Η λύση είναι τελικά μόνο μία! Αυτό που σας προαναφέραμε, να λάμψει η αλήθεια. Και αφού γίνει αυτό θα έχουμε και κουφέτα… Αφού θα οργανωθεί ένας γάμος και ένα γλέντι τρικούβερτο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα