Ο 4ος κύκλος του reality επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και στην πρώτη μάχη ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές κερδισμένοι βγήκαν οι Μαχητές αφού το σκορ έληξε 10-6. Σωστά το είχαμε ακούσει και μια χαρά το πρώτο μας spoiler.  Αποχώρηση από τους μαχητές; Και μπορεί σήμερα να δούμε μία παίκτρια από τους Μαχητές να λέει στο πρώτο […]

Ο 4ος κύκλος του reality επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και στην πρώτη μάχη ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές κερδισμένοι βγήκαν οι Μαχητές αφού το σκορ έληξε 10-6. Σωστά το είχαμε ακούσει και μια χαρά το πρώτο μας spoiler

Αποχώρηση από τους μαχητές;

Και μπορεί σήμερα να δούμε μία παίκτρια από τους Μαχητές να λέει στο πρώτο συμβούλιο του survivor ότι δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως στα επόμενα επεισόδια θα μπουν νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα θα μπουν δύο εντυπωσιακές γυναίκες στην ομάδα των Διάσημων!

Για τον επόμενο ενάμιση μήνα η παραγωγή μπορεί να βάζει νέους παίκτες στις δύο ομάδες. O τέταρτος κύκλος δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα και έχει καβγάδες, σκληρές μονομαχίες και… νέες πρόσωπα στο ριάλιτι!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει το Survivor 4 talk of the town (που λένε και στο χωριό μου) και πως θα το καταφέρει αυτό; Βάζοντας στο παιχνίδι τα πιο καυτά ονόματα του ελληνικού Instagram.

Ποιες κυρίες μπαίνουν στο survivor;

.
.

Πριν λίγο καιρό είχε απορρίψει την πρόταση για το Survivor η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Το Survivor είναι κάτι πολύ κόντρα σε εμένα. Από τη μία βλέπω ότι μπορεί να ήταν μια δοκιμασία και να έβλεπα και μια άλλη πτυχή του εαυτού μου που μπορεί να μου άρεσε, αλλά από την άλλη είναι τόσο κόντρα που το φοβάμαι. Δηλαδή θέλω λίγο να καθίσω, να ηρεμήσω και το Survivor είναι τόσο κόντρα που το φοβάμαι αυτή τη στιγμή.

Έχω απαντήσει στην παραγωγή του Survivor. Ήμουν αρκετά σίγουρη από την αρχή ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία παρά τις προτάσεις από το Survivor. Φτάσαμε και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αν κάτι δεν σε εκφράζει να το κάνεις, πιστεύω θα μπω μέσα και θα είμαι πολύ πιεσμένη και δεν θα περνάω καλά».


.

Το Survivor ξεκινησε με μία δύσκολη νύχτα για δύο γυναίκες από την ομάδα των Διάσημων και συγκεκριμένα για την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη. Το μοντέλο και η ηθοποιός έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγαν στο δάσος και οι κάμερες τις έπιασαν να κάνουν συνέχεια εμετό και να είναι σε άθλια κατάσταση.

Η πρώτη αποχώρηση;

Στη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία! Στο τρέιλερ ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ρωτάει με επιμονή τον παίκτη αν είναι σίγουρος για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για παίκτη από την ομάδα των Διάσημων, στο twitter έχει διαρρεύσει μια άλλη πληροφορία που δείχνει προς… Μαχητές! Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ρωτάει επίμονα έναν παίχτη αν είναι σίγουρος πως θέλει να αποχωρήσει! 

Μας τελείωσε η Έλενα Κρεμλίδου!

 Άλλη παίκτρια από τους Μαχητές είναι που δεν την… παλεύει και ζητάει στο συμβούλιο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποια είναι αυτή; η φουρνάρισσα. Η 24χρονη Έλενα Λιλιοπούλου δεν αντέχει την πίεση και αποχωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ΠΡΟΣΕΧΏΣ. Η απόφαση μοιάζει οριστική και ως εκ τούτου θα τη βρει εκτός παιχνιδιού.

Με εντάσεις στο μέτωπο των Μαχητών έκανε πρεμιέρα το Survivor 4, αφού η Έλενα Κρεμλίδου σχολιάστηκε έντονα από τους συμπαίκτες της στην ομάδα.

Μπορεί οι Μαχητές να κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα, ωστόσο τα διάφορα σχόλια ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας μαρτυρούν ότι θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο μέλλον. Στόχος των σχολίων έγινε η γνωστή instagrammer Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και η συμπεριφορά την επόμενη μέρα. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών δεν βοήθησε καθόλου στην παραλία, καθώς αισθανόταν περίεργα, κάτι που επικρίθηκε έντονα από την ομάδα της.

«Υπάρχουν άτομα στην ομάδα τα οποία δεν δουλεύουν, αλλά δεν ενοχλούν. Υπάρχουν, όμως, και άτομα που δεν βοηθάνε και δίνουν οδηγίες. Η Μαριπόζα είναι ξαπλωμένη, όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Θα έρθεις να μας το δείξεις; Όχι, δεν έρχεται. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στο ποδαρικό του στον ΣΚΑΪ, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 34% και στο δυναμικό κοινό 34,9%. Οι 10 Διάσημοι και οι 10 Μαχητές κατάφεραν να συμπαρασύρουν μαζί τους, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έως και το 42,8%, στο τέταρτο 00:00 – 00:15.

Η πρώτη ασυλία

Την πρώτη τους ασυλία θα διεκδικήσουν η ομάδα των Διάσημων και η ομάδα των Μαχητών στο δεύτερο επεισόδιο του “Survivor 4” που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (28/12).

Και οι δύο ομάδες πέρασαν δύσκολα με τις βροχές και το τροπικό κλίμα, αλλά η ταλαιπωρία τους δεν θα σταματήσει εδώ, αφού απόψε θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη να παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση.

Απόψε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία των τηλεθεατών, οι οποίοι θα μπορούν με τη θετική τους ψήφο να επιλέγουν τον παίκτη που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στο “Survivor”, καθώς φέτος αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών, αφού για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ