Ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ έχουν πλέον συνηθίσει να τρώνε χυλόπιτες από δικά τους παιδιά. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η πραγματικότητα. όπως τώρα με την Κάτια Ταραμπάνκο. Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικα και από την συμμετοχή της στο GNTM […]

Ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ έχουν πλέον συνηθίσει να τρώνε χυλόπιτες από δικά τους παιδιά. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η πραγματικότητα. όπως τώρα με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικα και από την συμμετοχή της στο GNTM ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Αρχικά στην ταινία Bachelor

Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπανκο κάνει το μεγάλο βήμα και δοκιμάζει την τύχη της στον κινηματογράφο. Μιλάμε για το τέταρτο μέρος της ταινίας Bachleor που πρόκειται να την δούμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Σε εκπομπή μόδας η Κάτια

Σας είχαμε αποκαλύψει πριν πολύ πολύ καιρό ότι σίγουρα η Ταραμπάνκο θα έχει την δική της εκπομπή μόδας.

Ο ΣΚΑΙ την υπολόγιζε για δική του εκπομπή μόδας, αλλά το τηλεοπτικό παιδί του Ατζούν τους γύρισε την πλάτη και έκλεισε με το OPEN TV.

Θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι μόδας που θα ονομάζεται Glam Wars. Θα συμμετέχουν ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists.  Θα προσπαθήσουν με μοναδικά τους όπλα την φαντασία και το ταλέντο τους να κατακτήσουν την νίκη.

Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε διαφορετικές ομάδες, τέσσερεις σε αριθμό. Κάθε μια θα έχει έναν hair stylist κι έναν makeup artist, σε μια μονομαχία μεταξύ τους για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι η παρουσιάστρια στο ριάλιτι του OPEN. Μπορεί να είχε και άλλες προτάσεις, αλλά αυτό το ριάλιτι πιστεύει ότι της ταιριάζει για να κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική της καριέρα.

Σε διαρκή άνοδο η Κάτια και μπράβο της, που με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια, σε αντίθεση με άλλους, ανεβαίνει συνεχώς.

Και τι σας έχουμε;

Θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook;  Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν