Survivor 4, MasterChef 5, Φάρμα:  Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στα μεγαλύτερα ριάλιτι της φετινής σεζόν. Αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία και επειδή έχουμε και το EURO μπροστά μας τα κανάλια έχουν κάνει τα κουμάντα τους και έχουν κλειδώσει την ημερομηνία του μεγάλου τελικού. Survivor Αν και ο Ατζούν θα ήθελε να […]

Survivor 4, MasterChef 5, Φάρμα:  Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στα μεγαλύτερα ριάλιτι της φετινής σεζόν. Αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία και επειδή έχουμε και το EURO μπροστά μας τα κανάλια έχουν κάνει τα κουμάντα τους και έχουν κλειδώσει την ημερομηνία του μεγάλου τελικού.

Survivor

Αν και ο Ατζούν θα ήθελε να “φάει” και τον Ιούνιο, αλλά δεν του βγαίνουν όμως τα κουκιά και τελικά τον Ιούνιο θα έχουμε το μεγάλο φινάλε στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι την φετινή σεζόν.

Θα ρίξει τελευταίο την αυλαία συγκριτικά με τα υπόλοιπα δύο, αφού όπως έχουμε μάθει ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 16 Ιουνίου.

MasterChef

Αναμένουμε να προβληθεί στην πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αφού στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το EURO.

Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος και το μοναδικό live που θα δούμε θα είναι το τελευταίο μισάωρο της μεγάλής βραδιάς. Ουσιαστικά σε live θα κάνουν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Η Φάρμα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοργάνωση του EURO θα φέρει λίγο νωρίτερα τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα το EURO ξεκινάει από τις 11 Ιουνίου στον ΑΝΤ1 και όλο του το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί διαφορετικά. Όσον αφορά την Φάρμα ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο 5 Ιουνίου, εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик