Νέα «βόμβα» έσκασε στην ελληνική επικαιρότητα. Πιο συγκεγκιμένα από το χώρο της Showbiz. Η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό είναι το πρώτο θέμα. Το ένα από τα τέσσερα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έχει εις βάρος του την πολύ βαριά αυτή κατηγορία. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με […]

Νέα «βόμβα» έσκασε στην ελληνική επικαιρότητα. Πιο συγκεγκιμένα από το χώρο της Showbiz. Η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό είναι το πρώτο θέμα. Το ένα από τα τέσσερα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έχει εις βάρος του την πολύ βαριά αυτή κατηγορία.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Και σαν να μην έφθανε αυτό. Πριν λίγες ώρες τραγουδίστρια κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, η καλλιτέχνης είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπή του ΑΝΤ1 και είχε δώσει συνέντευξη στον κατηγορούμενο. Παρακάτω, οι αναρτήσεις της Chrysa όπου διηγήθηκε τη συνάντησή της με τον παρουσιαστή σε κάποιο μπαρ όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δύο σημαντικά περιστατικά και δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και άλλο.

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του δήλωση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως εις βάρος του για τη δημοσιοποίηση εκδικητικής πορνογραφίας , σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Οι συνάδελφοί του από το Ράδιο Αρβύλα, ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους.

Στο προσκήνιο έρχεται και μια νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυτή τη φορά για σεξουαλική παρενόχληση. Η τραγουδίστρια Χρύσα περιγράφει ένα περιστατικό από την εποχή που ήταν ανήλική. Μιλά στο Star και την Άννα Σταματιάδου.

Τρίτη καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν