«βόμβα» έσκασε πριν λίγες μέρες στην ελληνική επικαιρότητα. Πιο συγκεκριμένα από το χώρο της Showbiz. Η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό είναι το πρώτο θέμα. Το ένα από τα τέσσερα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έχει εις βάρος του την πολύ βαριά αυτή κατηγορία. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και […]

«βόμβα» έσκασε πριν λίγες μέρες στην ελληνική επικαιρότητα. Πιο συγκεκριμένα από το χώρο της Showbiz. Η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό είναι το πρώτο θέμα. Το ένα από τα τέσσερα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έχει εις βάρος του την πολύ βαριά αυτή κατηγορία.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Στην συνέχεια είχαμε και άλλες καταγγελίες, αλλά έχουμε και εξελίξεις στην υπόθεση του.

Ένταλμα σύλληψης κατά του  Στάθη Παναγιωτόπουλου έβγαλε η εισαγγελία μετά την μήνυση 28χρονης γυναίκας ότι ακόμα παραμένουν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου από τη σχέση τους στο διαδίκτυο, χωρίς τη δική της συγκατάθεσή της.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία

Θα έχει τα καρύδια να παραδοθεί μόνος του, ή θα κρύβεται πίσω από τα παραθυράκια του νόμου;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star για τις νέες καταγγελίες που θα λάβουν χώρα, αλλά και την αντίδραση των πολιτών της Αλονήσου.

Στο κρατητήριο ο Στ. Παναγιωτόπουλος – Νέα καταγγελία σε βάρος του

Το χρονικό της παράδοσης του παρουσιαστή, αλλά και όσα αναμένονται να ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ