Σου αρέσει το δίπορτο ή και το τρίπορτο; Από την στιγμή που το λένε και οι επιστήμονες να το δεχτούμε λοιπόν. Αλλά δεν φταίμε εμείς. Αλλά η μητέρα φύση που μας έφτιαξε έτσι. Επιστημονικές έρευνες τεκμηρίωσαν ότι το ισχυρό φύλο είναι πιο επιρρεπές στην απιστία και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί οι γυναίκες να έχουν […]

Σου αρέσει το δίπορτο ή και το τρίπορτο; Από την στιγμή που το λένε και οι επιστήμονες να το δεχτούμε λοιπόν. Αλλά δεν φταίμε εμείς. Αλλά η μητέρα φύση που μας έφτιαξε έτσι.

Επιστημονικές έρευνες τεκμηρίωσαν ότι το ισχυρό φύλο είναι πιο επιρρεπές στην απιστία και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί οι γυναίκες να έχουν κι αυτές μερίδιο στην απιστία, αλλά οι άνδρες τείνουν να είναι δύο φορές πιο άπιστοι.

Έχεις σχέση και σου αρέσουν τα απαγορευμένα; Τότε αυτά δεν πρέπει να τα κάνεις ποτέ. Για να συνεχίσεις να έχεις ανοιχτό το δίπορτο, ή και το τρίπορτο για όσους αντέχουν.

Αυτά που πρέπει να αποφεύγεις!

Να μην κοιτάζεις συνεχώς το κινητό του

Όταν σε βλέπει να ασχολείται διαρκώς με το κινητό του μην την λες «παίζω παιχνίδι». Γιατί το μυαλό της θα πάει ότι το παιχνίδι που παίζεις είναι με την πιτσιρίκα που γνώρισες πρόσφατα. . Ποτέ δεν παίρνεις το κινητό μαζί του και στο μπάνιο, αυτό και μόνο επιβεβαιώνει την απιστία σου.

Μην γίνεσαι γκρινιάρης με το παραμικρό

Κι εκεί που όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά κατά τη διάρκεια του δείπνου σας, ξαφνικά εσύ εκνευρίζεται γιατί το φαγητό έχει παραπάνω … αλάτι, αρχίζεις να φωνάζεις και φεύγεις από το σπίτι για να… πάρεις λίγο αέρα. Εσύ φυσικά θα πεταχτείς να πάρεις τηλέφωνο την [πιτσιρίκα, αλλά σε έχει καταλάβει μεγάλε. Μπήκες μπλακ λιστ.

Μην αρχίσεις στο πολύ ξαφνικό να φροντίζεις τον εαυτό του σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι την έχεις συνηθίσει

Μέχρι τώρα η σχέση σου σου αγόραζε τα ρούχα σου. Τώρα ξαφνικά πας σπίτι και της δείχνεις τα καινούρια σου μπλουζάκια, παντελόνια και… εσώρουχα. Γιατί; Ξεβράκωτος ήσουν μέχρι τώρα; Μάλλον για άλλην προορίζονται τα μποξεράκια σου, θα σκεφτεί αμέσως. Κάηκες και εδώ…

Δεν έχεις όρεξη για σεξ

“Αγάπη μου έχω πονοκέφαλο, πόνους στη μέση και πονόδοντο”. Αυτές είναι γυναικείες δικαιολογίες για αποφυγή του σεξ. Αν τις πει στην σύντροφό σου, να είσαι σίγουρες ότι της έβαλε τα ζιζάνια ότι την κερατώνεις. Χαμένος 100%

Αποφεύγεις τις οικογενειακές συγκεντρώσεις

Έχει όλη την καλή διάθεση να τραπεζώσετε την Κυριακή γονείς και πεθερικά στο σπίτι σας κι πας εσύ και λες ρητά και κατηγορηματικά: «Όχι, μην κανονίσεις τίποτα. Είμαι πολύ κουρασμένος και θέλω να ξεκουραστώ. Δεν μπορώ Κυριακάτικα τα τραπέζια». Τι θα σκεφτεί; Ότι αποφεύγεις να δείχνεις στους συγγενείς σας ότι όλα κυλούν ήρεμα στο σπιτικό σας. Ίσως γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σου να υπάρχει η σκέψη να την… εγκαταλείψεις κάποια στιγμή στο μέλλον και να ζήσεις τον έρωτά του με τη νέα σου σύντροφο. Την πιτσιρίκα που λέγαμε.

Κανονίζεις το πρόγραμμα του χωρίς να είναι μέσα σε αυτό

Αν της πεις ότι πας για ψάρεμα με φίλους του κι η σύντροφος σου δεν … χωράει στο πρόγραμμά σου, να είσαι σίγουρος ότι ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να το πιστέψει. Το πιθανότερο είναι το μυαλό της να πάει ότι θα πας και θα κλειστείς σε ένα δωμάτιο με τη νέα του αγαπημένη.

Όσον αφορά τις ξαφνικές εξόδους σου, του στυλ «πάω για μπύρες», «πάω γήπεδο», «πετάγομαι στη δουλειά γιατί ξέχασα κάποιους φακέλους», ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Είναι κάρφωμα, και προσοχή. Μην πείτε αυτά και έχετε ντυθεί για έξοδο. Τελειώσατε.

Μόνο κανονικά και φυσιολογικά πράγματα. Την ρουτίνα σας και όλα θα πάνε καλά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα