Soula Glamourous VS Ιωάννα Τούνη – Μια καλή φιλική σχέση έφτασε στο τέλος της; Μιλάμε για φιλία πολλών χρόνων, αλλά φαίνεται πως το τέλος της πλησιάζει. Τι παίχτηκε μεταξύ τους; Από την μια η καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία δεν είναι μόνο φρου φρου […]

Soula Glamourous VS Ιωάννα Τούνη – Μια καλή φιλική σχέση έφτασε στο τέλος της; Μιλάμε για φιλία πολλών χρόνων, αλλά φαίνεται πως το τέλος της πλησιάζει. Τι παίχτηκε μεταξύ τους;

Από την μια η καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα, αλλά ξέρει να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Σούπερ σέξι, προκαλεί, λέει και τις παρόλες της, ότι πρέπει για να κάνει τζέρτζελο.

Soula Glamorous: Η πιο επιτυχημένη περσόνα του ελληνικού internet!

Από την άλλη η Soula Glamorous.  Η πιο επιτυχημένη περσόνα του ελληνικού internet, που πιστεύει πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς το Survivor, και είναι πολύ ψαγμένη σε πολλα θέματα, και αρκετοί είναι αυτοί που επιδιώκουν την φιλιά της.

Όπως λέγεται στην πιάτσα η Τούνη έχει παρεξηγηθεί για την αποκάλυψη που έκανε η Soula σχετικά με την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτό λέγεται ότι ήταν η αρχή για το πάγωμα των σχέσεων τους.

Αλλά και η Soula Glamourous είπε την δική της εκδοχή για την φιλία της με την Τούνη.

Σε ένα Q&A που έκανε ρωτήθηκε και για την Ιωάννα Τούνη:

“Λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια“.

glamourous touni sports365.gr (1)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ