“Soula Glamorous – Η πιο επιτυχημένη περσόνα του ελληνικού internet πιστεύει πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς το Survivor, ενώ είναι έτοιμη για το επόμενο project της. Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα του playboy. Ένα πρωί ξυπνήσαμε και μια περσόνα εξέφραζε όλο μας το υποσυνείδητο σε ξεκαρδιστικά, πληγωμένα status στο Instagram. Την έλεγαν Σούλα, ήταν glamorous […]

“Soula Glamorous – Η πιο επιτυχημένη περσόνα του ελληνικού internet πιστεύει πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς το Survivor, ενώ είναι έτοιμη για το επόμενο project της. Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα του playboy.

Ένα πρωί ξυπνήσαμε και μια περσόνα εξέφραζε όλο μας το υποσυνείδητο σε ξεκαρδιστικά, πληγωμένα status στο Instagram. Την έλεγαν Σούλα, ήταν glamorous και από και έπειτα τα social media δεν ήταν ποτέ τα ίδια.

Η ανάγκη για coolness αντικαταστάθηκε από την ακομπλεξάριστη έκφραση των όχι και τόσο τέλειων ζωών μας, των όχι και τόσο όπως πρέπει σχέσεών μας και όλων εκείνων των ένοχων απολαύσεων που κρατούσαμε μακριά από τη βιτρίνα των προφίλ. Ναι, πάντα χωρίζαμε, πάντα μέναμε στο διαβάστηκε και πάντα συντονιζόμασταν ενοχικά στην προβολή επεισοδίου ενός ριάλιτι, αλλά ποτέ δεν το διαφημίζαμε, εκτός αν ήταν για να το κράξουμε με επιτηδευμένο χιούμορ στο Twitter.

Ποια είναι η Soula Glamorous

Σήμερα η Soula Glamorous αποτελεί ένα ασφαλές online μέρος για να δούμε τα ριάλιτι «αλλιώς», για να γελάσουμε με τις ερωτικές μας απογοητεύσεις και να νιώθουμε πως, hello, στο τέλος της μέρας όλοι είμαστε φτιαγμένοι σχεδόν από τα ίδια υλικά.

Μιλήσαμε μαζί της, για το πώς διαχειρίζεται την ταυτότητα της influencer, για το αν κάποιο ριάλιτι της φετινής σεζόν μπορεί να είναι και αχρείαστο και για το τι θα συμβεί όταν ξεπεράσει τη γκομενική της απογοήτευση.

Ξεκίνησες από το Facebook με το κλασικό και αγαπημένο θέμα του heartbreak και τώρα έχεις εξελιχθεί στη νούμερο ένα πηγή εύστοχου σχολιασμού αλλά και πληροφορίας για τηλεοπτικά -και όχι μόνο- θέματα. Πώς εξηγείς την επιτυχία του project σου;

Πιστεύω επειδή έχω άμεση επαφή με το κοινό μου και κοιτάζω τι μου λένε να βλέπω τι κουτσομπολιό θέλουν να μάθουν και τι τους ενδιαφέρει κυρίως. Αλλά και επειδή είμαι και το πρώτο πρότζεκτ που το έκανε αυτό στο ελληνικό Instagram.

Με τι προθέσεις δημιούργησες την περσόνα της Σούλα;

Ήμουν απλά μια χωρισμένη πληγωμένη κοπέλα που ήθελα να βρίσω το γκόμενο χωρίς να ανεβάζω στάτους στο Facebook και να το παίζω κυρία στο προφίλ μου. Πονηρή είμαι!

Βλέπεις πολύ ριάλιτι;

Παρακολουθώντας κανείς το Instagram σου μπορεί να πιστέψει πως βλέπεις κυριολεκτικά όλα τα ριάλιτι. Ισχύει αυτό ή έχεις τη βοήθεια των followers σου που σε ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν;

Ναι ισχύει. Το κοινό μου βασικά κολλητές και κολλητοί μου, όπως τους αποκαλώ και τους νιώθω, μου λένε τα πάντα από πρώτο χέρι.

Χωρίς ποιο ριάλιτι πιστεύεις θα μπορούσαμε να ζήσουμε κανονικότατα αυτή τη σεζόν και ποιο παρακολουθείς φανατικά;

Βασικά με το Survivor, γιατί έχει φανατικό κοινό και τρομερούς φαν που παθιάζονται με κάτι τηλεοπτικό κάτι που δε πρέπει. Αυτό που θα παρακολουθούσα φανατικά και το παρακολουθώ και μου αρέσει είναι η Φάρμα γιατί έχει ηρεμία, κάποια αγωνίσματα. Επίσης, βλέπεις και τη φύση και το πρόβατα.

Τελικά είναι ο Ντάφυ λαϊκός ήρωας και ο Παππάς αυθεντικός villain ταινίας;

Δε θέλω να πάρω καμία θέση για κανένα παίκτη. Ας είναι ο κάθε ένας όπως είναι.

Ποιος είναι ο πιο παρεξηγημένος παίκτης reality για τη σεζόν 2020-2021;

Θεωρώ κανένας. Όλοι με το χαρακτήρα που έχουν δείξει και πράγματα που έχουν κάνει δεν πρόκειται να παρεξηγηθούν ούτε παίζει να είναι παρεξηγημένοι, μιας και ο κόσμος βλέπει.

Οι Έλληνες celebrities φαίνεται να σε αγαπούν, έχεις κάνει guest σε video clip, καλείσαι σε εκπομπές. Είναι αμοιβαία η αγάπη; Υπάρχει ένα τηλεοπτικό ή γενικότερα πρόσωπο της επικαιρότητας και του ελληνικού star system το οποίο να θαυμάζεις πολύ;

Θαυμάζω την Ελένη Φουρέιρα

Είναι αμοιβαία φουλ η ανάγκη, μιας και εγώ τους έχω ανάγκη για το προφίλ μου αλλά και για αυτούς μιας και η Σούλα ό,τι αποθεώνει αποθεώνεται! Το πρόσωπο που θαυμάζω και θα θαυμάζω είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Έχεις δεχτεί ποτέ τα πυρά κάποιου προσώπου που έχεις σατιρίσει;

Ναι, αρκετές φορές και με άσχημο τρόπο. Διάσημο πρόσωπο ζητούσε να μάθει πού μένω για να έρθει έξω από το σπίτι μου να με απειλήσει.

Το να μάθουμε ποια/ποιοι είστε είναι στα σχέδια ή παίζει να μη γίνει και ποτέ;

Όχι δε παίζει κάτι τέτοιο μιας και το προφίλ έχει αυτή τη μορφή και δεν θα να αλλάξει για κανέναν και για τίποτα.

Ποιος είναι ο δικός σου ορισμός για τη λέξη “influencer”;

Ο όρος θεωρώ ότι είναι παρεξηγημένος. Τον έχουν όλοι για να διαφημίζουν προϊόντα και εταιρείες. Κατά τη δική μου άποψη, αυτός ο όρος είναι να δίνει σωστές συμβουλές και σωστά πατήματα για τους νέους που ακολουθούν.

hate comments

Πώς διαχειρίζεσαι τα hate comments; Είναι κομμάτι του παιχνιδιού ή ένα ζήτημα που πρέπει να βρει άμεσα τη λύση του;

Μου αρέσουν πολύ γιατί με κάνουν ακόμα πιο διάσημη. Κάποιες φορές λέω ότι με ενοχλούν για να ανάψω την φωτιά και να γίνουν περισσότερα. Προσωπικά, δε με αγγίζει τίποτα και κανένας.

Τι θα γίνει όταν η Soula σταματήσει να βλέπει τηλεόραση και ξεπεράσει τον “μαλάκα”; Θα έρθει άλλο project;

Έχω ήδη έτοιμο ένα project το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω τι και πως, αλλά θα έρθει σύντομα γιατί όλοι χρειαζόμαστε μια ανανέωση.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι