Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν με τη σχέση τους, τους φίλους τους. Αφού οι φήμες λένε ότι είχαμε αναζωπύρωση της σχέσης τους. Τις προηγούμενες μέρες πάντως ο Snik βρέθηκε στη Μύκονο, το ίδιο και η Ηλιάνα καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδερφή της μαζί με την οικογένειά […]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν με τη σχέση τους, τους φίλους τους. Αφού οι φήμες λένε ότι είχαμε αναζωπύρωση της σχέσης τους.

Τις προηγούμενες μέρες πάντως ο Snik βρέθηκε στη Μύκονο, το ίδιο και η Ηλιάνα καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδερφή της μαζί με την οικογένειά της.

Αλλά η επιστροφή του μετα την Μύκονο δεν του βγήκε σε καλό. Αν και ήταν πολύ τυχερός.

Ο δημοφιλής τράπερ Snik δεν διστάζει να κάνει πράγματα που για κάποιους ίσως φαίνονται awkward, ωστόσο για εκείνον είναι cool. Αλλά να τα κάνεις σε οργανωμένες πίστες ή μακριά από τον κόσμο, να το καταλάβουμε.

Αλλά μέσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης να το παίζεις Χάμιλτον ή όποιον άλλο θέλετε από την Φόρμουλα 1, είναι χοντρό. Δεν νομίζετε;

Επειδή ο τράπερ δεν είναι Χάμιλτον και το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν είναι μονοθέσιο της F1 η κατάληξη δεν ήταν καλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της οδού Μαιάνδρου, έφυγε από την πορεία του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Με αποτέλεσμα πρώτα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες και μετά να προσγειωθεί στο πεζοδρόμιο στο πεζοδρόμιο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν