Το καλοκαιρινό βιντεοκλίπ του Snik για το τραγούδι «Wet», έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή! Ο δημοφιλής τράπερ Snik δεν διστάζει να κάνει πράγματα που για κάποιους ίσως φαίνονται awkward, ωστόσο για εκείνον είναι cool. Έτσι, λοιπόν, έβαλε το jet ski στην πισίνα του σπιτιού του και τραγούδησε “Wet”! Μαζί του τραγουδούν ο Toquel, Gameboy και […]

Το καλοκαιρινό βιντεοκλίπ του Snik για το τραγούδι «Wet», έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή!

Ο δημοφιλής τράπερ Snik δεν διστάζει να κάνει πράγματα που για κάποιους ίσως φαίνονται awkward, ωστόσο για εκείνον είναι cool.

Έτσι, λοιπόν, έβαλε το jet ski στην πισίνα του σπιτιού του και τραγούδησε “Wet”! Μαζί του τραγουδούν ο Toquel, Gameboy και MG. Μάλιστα, το νέο του hit, από τη Minos EMI, έχει ήδη σημειώσει υψηλές θεάσεις στο youtube αλλά και στο Spotify, και το αποτέλεσμα δεν απογοήτευσε τους fans του.

Παράλληλα, ο SNIK βρίσκεται και στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece editorial λίστας στο Spotify με αφορμή την κυκλοφορία του, για 2η φορά μέσα στο 2021 και αποδεικνύει ότι η πορεία του είναι σταθερή και ανοδική!

O τράπερ υιοθέτησε ένα ακόμη ιδιαίτερο look και επέλεξε γυαλιά ηλίου σε μεγάλο μέγεθος, στα οποία έχει ιδιαίτερη αγάπη και επιλέγει συχνά!

Δείτε το video clip:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ