Η Τζένη Καζάκου μίλησε για τις ομοιότητες που ψάχνει ο κόσμος ανάμεσα σε εκείνη και τη θρυλική γιαγιάς της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα ήθελε να παίξει σε ταινία της. Η Τζένη Καζάκου, που φέτος τη βλέπουμε στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα“, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα“. Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε […]

Η Τζένη Καζάκου μίλησε για τις ομοιότητες που ψάχνει ο κόσμος ανάμεσα σε εκείνη και τη θρυλική γιαγιάς της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα ήθελε να παίξει σε ταινία της.

Η Τζένη Καζάκου, που φέτος τη βλέπουμε στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα“, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα“. Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στη διάσημη γιαγιά της, στη συζήτηση που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως φοβήθηκε τη σύγκριση με την Τζένη Καρέζη, ήταν απόλυτη στο να μην δεχτεί να παίξει το ρόλο της γιαγιά της αν της προταθεί. Δήλωσε ότι δεν είναι όλα “εύκολα” στο επάγγελμα που ακολουθεί λόγο του όνοματός της.

“Την φοβήθηκα λίγο την σύγκριση με την γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πως αισθάνεται για αυτό. Από κει και πέρα όμως το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη. Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις…

Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του διότι δεν θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό.

“Φοβήθηκα τη σύγκριση με τη γιαγιά μου”

Για το ενδεχόμενο μίας καλλιτεχνικής συνύπαρξης με τους διάσημους γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο, δήλωσε:

Αν και δεν την έχω δοκιμάσει για να πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με την μητέρα και τον πατέρα μου”

Σε ερώτηση τηλεθεάτριας για το ποια είναι η αγαπημένη ταινία της γιαγιάς της και αν θα αποδεχόταν το ρόλο της γιαγιάς της σε κάποιο μελλοντικό remake, είπε:

“Δεν θα ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε καμία ταινία της. Αυτό γιατί εγώ θέλω να φύγω λίγο απ’ αυτό, θέλω να κάτι δικό μου. Τις έχω δει όλες τις ταινίες της, όλες είναι οι αγαπημένες μου επειδή δίνει κάθε φορά το κάτι διαφορετικό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα