Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε.
Τρελαμένος εντελώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, μαζί με άλλους πολύ γνωστούς της Ελληνικής σόουμπιζ.
Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αποκάλυψε με ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις Bitcoin.
Οι δηλώσεις του σήμερα το πρωί στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα.
Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram αν μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο αν μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση».
«Από ότι αντιλαμβάνομαι, είναι ένα πράγμα που… σαν την Λερναία Ύδρα δεν μπορείς καν να το σταματήσεις, δεν μπορείς καν να το βρεις. Μόνο να ενημερώνεται ο κόσμος για να γλιτώσει από τις ψεύτικες διαφημίσεις γιατί εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία. Αυτό που είχα διαβάσει εγώ έγραφε ότι κέρδισα κάποια τεράστια ποσά. Μιλάμε για 2-3 εκατομμύρια που ήταν απίθανο αυτό που γράφανε αλλά ταυτόχρονα πολύ θελκτικό για πολύ κόσμο να πιστεύει ότι τόσο εύκολα με μια μικρή συμμετοχή, ότι κέρδισα τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι σοκαριστικό γιατί πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι θεωρούν ότι για να υπάρχει αυτή η διαφήμιση, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου στον ημιτελικό του Super Cup, αλλά και τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται οι Πειραιώτες.
Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ήταν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, που πέτυχε ακόμα ένα double-double (10 ριμπ.), και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που είχαν από 16 πόντους. Στους 12 ο Κώστας Παπανικολάου.
Πιο συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων απάλλαξε από κάθε κατηγορία τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, για το προαναφερθέν περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια πίσω στο 2017.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με πέναλτι, έπαιξε με τη φωτιά, ο Ατρόμητος ισοφάρισε 1-1 στο 89’ με πέναλτι αλλά αμέσως μετά με νέο πέναλτι η Ένωση πήρε το θρίλερ (2-1) και χρυσό τρίποντο!
Το εμπόδιο της Τότεναμ όμως αναμένεται αρκετά απαιτητικό για τους Ρεντς. Με τον Κλοπ να περιμένει μια δύσκολη μάχη με τον Ποστέκογλου, τον προπονητή των σπιρουνιών.
Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε COSMOTE MVP της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε συνολικά μια σπουδαία εμφάνιση, ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε τα δύο πέναλτι από τα οποία προήλθαν τα γκολ της ομάδας μας.
Κόουλμαν: “Μέχρι το πρωί να παίζαμε με αυτόν τον διαιτητή δεν θα παίρναμε κάτι” Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουλμαν: Για το ματς: “Με αυτόν […]