Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε για την άποψη που εξέφρασε πρίν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Τζούμας. «Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε δηλώσει. «Μη με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Δεν […]

Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε για την άποψη που εξέφρασε πρίν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Τζούμας. «Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε δηλώσει.

«Μη με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν», ανέφερε αρχικά για το συναδελφός της η διάσημη ηθοποιός.

«Ξέρετε ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάκτυλο ο ένας τον άλλον. Μη κρίνουμε για να μη κριθούμε και εμείς. Ας κοιτάξουμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Είναι άγρια τα πράγματα και δυστυχώς θα αγριέψουν περισσότερο. Υπάρχει οργή. Να κοιτάξουμε και να μη λέμε το κακό», πρόσθεσε.

«Δεν αντέχω να δω κάτι άλλο που θα πονέσει τη ψυχή μου. Θα ήθελα να μου δώσει κάτι χαρά. Είναι μια ανθρωποφαγία αυτό με τον Φιλιππίδη, έλεος», σημείωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Να αρχίσουν οι ηθοποιοί να πληρώνονται για τις συνεντεύξεις τους. Μέσα από την καταστροφή να βγει κάτι καινούργιο. Θα δούμε άσχημες καταστάσεις», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα