Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκινάει η χρονιά για τον Νίκολας Κέιτζ! Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ηθοποιού στο περιοδικό People, η Ρίκο Σιμπάτα, περιμένει το πρώτο τους παιδί. Είναι η πέμπτη σύζυγος του ηθοποιού και μάλιστα κατά 31 χρόνια μικρότερη του σε ηλικία. Οι δυο του γνωρίστηκαν στο Κιότο το 2020, μέσω κοινών […]

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκινάει η χρονιά για τον Νίκολας Κέιτζ! Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του ηθοποιού στο περιοδικό People, η Ρίκο Σιμπάτα, περιμένει το πρώτο τους παιδί. Είναι η πέμπτη σύζυγος του ηθοποιού και μάλιστα κατά 31 χρόνια μικρότερη του σε ηλικία.

Οι δυο του γνωρίστηκαν στο Κιότο το 2020, μέσω κοινών φίλων. Έκτοτε ήταν μαζί και το Φεβρουάριο του 2021 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Η διαφορά ηλικίας δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη σχέση τους και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον καρπό του έρωτά τους! Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και επιβεβαίωσε το γεγονός: ” Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι”, δήλωσε ο Αμερικανός.

Βέβαια ο 57χρονος ηθοποιός θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Ο Νίκολας Κέιτζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την 16χρονη Kal-El και τον 31χρονο Weston.

Με το καλό θα ευχηθούμε εμείς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ