Που θα πρωτοπάει τελικά ο Ντάνος. Κινηματογράφος στα σίγουρα, και μετά περιμένει ο Ατζούν...

Πολύ μεγάλος ντόρος είχε γίνει το τελευταίο διάστημα με το αν θα συμμετάσχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή κατά κόσμο Ντάνος στο Survivor All Star. Είπε στον Τούρκο παραγωγό τις απαιτήσεις του και αναμένεται το τελικό βήμα.

Ο νικητής του ριάλιτι 2017 έχει και άλλα σχέδια εκτός από το να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ντάνος μετά τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» φαίνεται πως αγάπησε αρκετά την υποκριτική και θέλει να κάνει το επόμενο του βήμα. Έτσι λοιπόν ο πρώην παίκτης του Survivor θα βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «The lost ship» (Το χαμένο πλοίο), που είναι μία ταινία συμπαραγωγής Αμερικής και Ινδίας, που ανακοίνωσε την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο καστ.

Είναι μία ταινία εποχής, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, την περίοδο δηλαδή που θα ξεκινήσουν κι εκείνα του Survivor περίπου, υπολογίζοντας πως θα προβληθεί του χρόνου. Τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή.

Όσο για το ρόλο του Ντάνου στην ταινία, θα υποδυθεί έναν καπετάνιο ενός από των πλοίων που πρωταγωνιστούν στην πλοκή της ταινίας.

Τι άλλο για τον Ντάνο, εκτός από θάλασσα και περιπέτεια;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ