«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είναι αντιμέτωπος ε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ χθες οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες. Ο παρουσιαστής ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Ο εισαγγελέας του άσησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για την […]

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είναι αντιμέτωπος ε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ χθες οδηγήθηκε πίσω από τα κάγκελα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες. Ο παρουσιαστής ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Ο εισαγγελέας του άσησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για την ανάρτηση βίντερο ερωτικού περιεχομένου, δίχως τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς το βράδυ της Τετάρτης είχε παραδωθεί στο πλαίσιο του αυτόφορου. Ο παρουσιαστής θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο, καθώς θα κρατηθεί από τις Αρχές.

Οι Αρχές έχουν ήδη πάει στο σπίτι του σε Θεσσαλονίκη Αλόννησο και ξεσκονίζουν τους υπολογιστές του. Η Αστυνομία μάλιστα εξέδσε και ανακοίνση, που γνωστοποιεί ότι έχουν κατασχεθεί τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό.

Αναλυτικά:

««Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα κρατητηρία:

Παναγιωτόπουλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ